Járvány van? Gyónjon a kocsiból!

2020. március 16. 10:21

Autós gyóntatás az Egyesült Államokban, járvány idején.

2020. március 16. 10:21

Javában tart a nagyböjt, sokan szeretnék elvégezni húsvét előtt a szentgyónást. De hogyan lehetséges ez biztonságosan járvány idején? A KV Blog osztott meg egy frappáns amerikai megoldást.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paskai
2020. március 16. 11:53
Nincs határa a hülyeségnek?
nick89
2020. március 16. 10:30
Németország: 57 megbetegedés (ez valahogy nem stimmel a média hatásvadász címeivel). Svájc: 18 megbetegedés. Románia: 3 megbetegedés. Ausztria: 10 megbetegedés. Svédország: 13 megbetegedés. Dánia: 2 megbetegedés. Írország: 1 megbetegedés. Magyarország, Szlovákia, Lengyelország: 0 megbetegedés. Rohadt nagy járvány. Legalábbis ami a médiában végigszaladt. Mintha egy világméretű kísérletet futtattak volna le, amely révén azt akarták kideríteni, hogy megfelelően kiépített propagandával el lehet-e hitetni az emberekkel egy rettenetes világjárvány fenyegetését úgy, hogy a valóságban nincs semmiféle járvány, annak halvány nyoma sem? A válasz: igen. Ma a világmédia bárkivel bármit el tud hitetni, semmit sem számít a valóság, semmit sem ér a józan ész. A koronavírus-kampány valójában egy háború volt a józan ész ellen, és ebben a háborúban a józan ész vereséget szenvedett. Ismerje el ön is, Kedves Olvasó, hogy bármennyire is gyanakodott, voltak pillanatok, amikor mind elbizonytalanodtunk. Mert mi van, ha mégis igaz? Bencsik András cikke március 6-án.
Nehidd El
2020. március 16. 10:25
Biztosan elkárhozok, hogy erről ez jut eszembe, de szegény kurváknak milyen rossz lehet most a helyzete. Szerintetek például létezik olyan 65+ éves, aki leugrik ilyenkor egy "aranylövésért"?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!