Beveti a Fehér Ház Melania Trumpot is

2020. március 19. 12:24

A First Lady a koronavírus elleni küzdelem aktív résztvevője lesz.

2020. március 19. 12:24

Az amerikai first lady, Melania Trump is szerepel majd abban az új, koronavírus-járvány elleni tévékampányban, amelyben a kézmosás fontosságára és a társadalmi távolságtartásra hívják fel az emberek figyelmét. A közszolgálati hirdetéseket az ABC, a CBS, az NBC és más csatornák is sugározzák majd.

A reklámban a Trump-kormány szakemberei tájékoztatják a polgárokat arról, „hogyan védhetik meg magukat a járványtól, és hogyan kerülhetik el a legtöbb kockázatot” – írta a Fehér Ház közleményében. A Nickelodeon hasonló kampányt indít gyerekek számára. A műsoridőt a csatornák ingyen bocsátják rendelkezésre. Az egykori modell, Melania Trump jóval kevesebbet van a reflektorfényben, mint számos korábbi first lady.

Eddigi legfontosabb kezdeményezése a Be Best-kampány volt, amely a gyermekek biztonságára és jólétére koncentrált. A közszolgálati hirdetések a kormány coronavirus.gov honlapján is megjelennek, ahol folyamatosan tájékoztatják a lakosságot a járvánnyal kapcsolatos szükséges tudnivalókról. Az Egyesült Államokban a Covid-19-betegek száma lassan eléri a nyolcezret, és 146 halálos áldozata van már a járványnak. Amerikaiak milliói maradnak otthon. Trump elnök bejelentette, hogy kórházhajókat szerelnek fel a kórházak várhatóan fellépő túlterheltsége miatt.

(MTI)

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2020. március 20. 08:18
"Beveti a Fehér Ház Melania Trumpot is" kölessel
Pierre
2020. március 19. 14:06
kezdetnek epittet az adofizetok penzebol egy neoklasszicista pavilont, ami teniszpalyakat foglal magaba, mert ott jarvany idejen biztonsagosabb lesz neki teniszezni.
hóhérjóska
2020. március 19. 13:24
Jól néz ki, bár migráns.
annamanna
2020. március 19. 13:12
Pont látszik a vállán a himlőoltás helye. https://blikkruzs.blikk.hu/test-es-lelek/egeszseg/fekete-himlo-elleni-oltas-heg/f3jp9kw A himlőoltás picit véd a HIV-ellen is: "miként reagálnak a vérmintákban található fehérvérsejtek a HIV-vírusra. Kiderült, hogy a vírus ötször lassabban szaporodik a himlő ellen immunizált emberek vérében, mint azokéban, akiket nem oltottak be. A kutatók úgy vélik, a vakcinálás azáltal nyújt némi védelmet a HIV ellen, hogy hosszú távú változást idéz elő az immunrendszerben. Ebben vélhetően részt vesz a fehérvérsejtek felületén lévő CCR5 jelű receptor, amelyet a himlővírus és a HIV is felhasznál sokszorozódásánál." http://medicalonline.hu/gyogyitas/cikk/a_himlooltas_hianya_segithette_a_hiv_terjedeset_ Jó kérdés, vajon a koronavírus esetében ez a védőfaktor létezik-e, esetleg pont fordított a hatás, vagy van-e egyáltalán bármi köze egyiknek a másikhoz. A vércsoportoknak állítólag közük van, az A-sok veszélyeztetettebbek, a 0-sok védettebbek. https://qubit.hu/2020/03/18/egy-kinai-kutatas-szerint-az-a-s-vercsoportu-embereket-jobban-veszelyeztetheti-a-koronavirus?_ga=2.103076099.263229584.1584614059-547233510.1493061449
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!