Kórházban kezelik Fülöp herceget

2019. december 20. 16:19

Elővigyázatosságból ment kórházba II. Erzsébet férje.

2019. december 20. 16:19

Kórházban kezelik Fülöp edinburghi herceget, II. Erzsébet királynő férjét. A Buckingham-palota péntek délutáni bejelentése szerint a 99. évében járó Fülöp herceg elővigyázatosságból feküdt be a VII. Eduárd királyról elnevezett londoni kórházba.

Az udvar illetékese nem részletezte a kezelés pontos okát, csak annyit közölt, hogy Fülöp egy régebb óta fennálló egészségi gond miatt, orvosa tanácsára vonult kórházba. A palota szóvivője hangsúlyozta, hogy a herceget nem mentő szállította a londoni kórházba, maga utazott a gyógyintézetbe Norfolk megyéből, a királyi család kelet-angliai téli rezidenciájáról, és a szóban forgó, várhatóan néhány napig tartó kezelést már korábban tervbe vették.

(MTI)

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2019. december 20. 19:18
Van egy hatalmas érdeme a hercegnek. Az hogy beleszületett egy abszurd, a valóságtól, az igazságtól, az érdemtől teljesen elrugaszkodott színjátékba, egy buta bohózatba, ahol privilegizált alakoknak osztanak főszerepet, vagyont és nevet. Az ezen kívüli világban, ez a Fülöp, talán egy hivatali aktakukac, talán egy cipészmester lenne, talán tisztességes, talán lókötő. A temetésén 21-en lennének, a rokonai, szomszédai illemből és a, ha tényleg cipész volt az eltávozott, azok, akinek folt van a cipőtalpán.
IV. Fawkes
2019. december 20. 18:13
Megelőzi a karácsonyi vacsora okozta epegörcsöt. Okos vén fickó :-D
Dénia
2019. december 20. 17:32
Ez miért hír?
kisgul
2019. december 20. 16:54
Sokkot kapott a brexit hallatán!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!