Vonat elé lökött egy nyolcéves gyereket és anyját egy eritreai férfi

2019. július 29. 15:47

Az anya megúszta, a gyereket viszont elütötte a vonat Frankfurtban.

2019. július 29. 15:47

Egy érkező ICE expressz elé lökött egy anyát és nyolcéves gyerekét egy eritreai férfi hétfő délelőtt – írja a Welt. Az anya még odébb tudott gurulni, ám az érkező vonat elgázolta a kisfiút, aki azonnal szörnyethalt. A tettes megpróbált elmenekülni a helyszínről, de az utasok feltartóztatták a rendőrség megérkezéséig.

Az anyát és több szemtanút sokkos állapotban szállítottak kórházba. A negyvenéves eritreai férfi egy másik nőt is megpróbált a sínek közé lökni. A tettes vérében kokaint találtak, ám azt még nem állapították meg, hogy elkövetés közben is a hatása alatt állt-e, vagy csak korábban fogyasztott kábítószert. A rendőrség szerint az elkövető nem ismerte az áldozatot.

Július huszadikán hasonló eset történt Voerde kisváros pályaudvarán, akkor egy 28 éves férfi vonat elé lökött egy 34 éves nőt, aki szörnyet halt. A tettes azóta sem hajlandó megszólalni. 

Összesen 202 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szorgos Lajhár
2019. július 30. 15:53
Nem néztem a német internetet, a legutolsó info az, hogy az áldozat és az anyja is afrikaiak voltak. Amúgy a média hozza a formáját, így arról sincs szó, ki volt az a harmadik személy, akit az eritreai szintén a vonat alá akart lökni.
Pierre
2019. július 30. 09:16
a fidesz birkacsordaja nem erti most sem, hogy senki sem fogja mentegetni ezt a gyilkost. Fenyegetoznek, "na ugye, hogy..." okoskodnak a nem letezo ellenvelemennyel szemben a tettes bunosseget illetoen. Minimum a legsulyosabb torveny szerinti buntetest kivanja neki mindenki. Amit most sem ert a felboszult birkacsorda, az a szokasos: a kollektiv bunosseg elve.
Mr.Falafel
2019. július 30. 08:43
Eljön az a pont, amikor a németek megunják. Ezt nem lehet megszokni. Az európai ember kinőtte a mindennapi erőszakkal való együttélés képességét. Egyszerű mentális evolúció. Nagyon kíváncsi leszek, hogyan fogják kezelni a szervezett polgári önbíráskodást a német hatóságok. Melyik oldalra állnak majd?
Thorin
2019. július 30. 01:08
Ezek azok az esetek, amikor követelni a halálbüntetés visszaállítását. Nincs más mód az ilyen férgek kezelésére. Mindegy, hogy drogos zakkantság, rasszizmus vagy csak mert jó ötletnek tünt volt az indíték. Megölt egy gyereket és egy másik embert meg eg akart ölni, és ha módjában állt volna, akkortovábbiakkal is végzett volna. Aki erre nem az egyszerű: halál, ítéletet akarja kimondani, az az elkövetővel együtt bűnös ebben és a következő esetekben is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!