Esőben, gumicsizmában – így zajlott Tusványos „nulladik” napja

2019. július 24. 12:00

Az MTI fotói.

2019. július 24. 12:00

(MTI/Veres Nándor fotói)

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2019. július 24. 18:30
Erről a zemuni (zimonyi) szégyenszoborról NAGYON HALLGAT A MÁDIA. A Mandiner sem meri megjeleníteni a képet róla, holott a M1 tv közvetítette a "szobor" "átadását". Maga az átadás is botrányos volt, mert végig hanghiba volt, majd a szét a két ott álló katonára borította a "szobor" leplét. Az egyik kikecmergett, de a másik végig ott állt beborítva a lila lepellel. Minden rosszul sikerült, de legfőképp az illető "szobor". Madarassy Istvánt meg kellene büntetni és visszakérni tőle a NEGYVEN MILLIÓ FORINTOT !!!
még fokozza
2019. július 24. 17:56
Veri üket az Isten.
Senior
2019. július 24. 14:38
Posványos?
korona
2019. július 24. 14:08
Nem tudom elhinni, hogy Madarassy István ("szobrász") nem zsidó. Ez a tehetségtelen, a frankfurti iskola szellemében és annak rajongásáéért élő zsidók közül az egyike. Teljes tehetségtelenség, teljes hiánya a szépérzéknek, virtigli "mester", amelynek még Kossuth-díjat is kiharcoltak fajtársai. Ennek a szobornak Magyarország megcsúfolása a célja. Bontógéppel kell eltakarítani és a nyomát sóval behinteni és egy lemezen ezt kell oda írni: "Itt volt egy zsidó szobor, mellyet Magyarország dicsősége ellen emelt a binbrites Orbán rezsim."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!