Por és kődarabok hullottak az égből, a kubaiak kiakadtak

2019. február 02. 10:01

Meteor robbanhatott Kuba fölött pénteken.

2019. február 02. 10:01

 Meteor robbanhatott fel az égen Kuba nyugati része fölött pénteken - tudatták a helyi hatóságok, miután turisták és helyiek egyaránt fénycsóváról és robbanásról számoltak be a déli égbolton.

Az ottaniak elmondása szerint a Vinales környékén látott fénycsík és detonáció után fekete por és kődarabok hullottak az égből, de sem anyagi kár, sem személyi sérülés nem történt.

A kubai állami média tagadta azokat a találgatásokat, miszerint repülőgép-szerencsétlenség történt. „Természetes, fizikai jelenségről van szó” – hangoztatta az állami média. A Juventud Rebelde nevű állami adó szerint a kubai Geofizikai és Csillagászati Intézet szakértői vizsgálják, hogy mi történt.

(MTI)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2019. február 02. 22:37
Ami kiakad az a sezlonrugó és ugyan nem a kubai.
zakar zoltán béla
2019. február 02. 10:55
Fidel(io) kergette Ernestet az ellipszis alakú égi pályán. Az öreg halász pedig kacag a ladikjában...
formaegy
2019. február 02. 10:45
"Por és kődarabok hullottak az égből, a kubaiak kiakadtak" A kubaiak kiakadtak. )))) Akkor verjék agyon a kődarabokat, mert le mertek hullani.)))) Édes Istenem! Kiakadtak, mintha egy természeti jelenség ellen tehetnének bármit is.)))) Por, és kődarabok hullottak, de repülőgép-szerencsétlenség történtekről beszéltek. ))) Na, jó. Ez így egyszerre sok, és nevetséges.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!