Pizzák százaival segítettek amerikai kollégáikon kanadai légi irányítók

2019. január 14. 12:11

Szokatlan jótékonysági akciót tartott a kanadai légi irányítás fedőszervezete: több száz pizzát küldtek délre, a kormányzati leállás miatt igencsak fizetés nélkül maradt amerikai kollégáiknak.

2019. január 14. 12:11

Lassan a negyedik hetébe lép az amerikai szövetségi kormányzat leállása, ami azt is jelenti, hogy sok szövetségi alkalmazott már ingyen dolgozik, köztük az amerikai légi irányítók is.

Természetesen a légi közlekedés biztonsága határokon átnyúló kérdés, így valahol érthető is az a pizzaküldési akció, amivel kanadai kollégáik a határ túloldalán dolgozó kollégáik pénztárcájára nehezedő nyomást akarták enyhíteni.

Az amerikai sajtóorgánumok – így a CNN – által közölt Twitter-bejegyzések szerint az óriáspizzákat kitörő örömmel fogadták a megajándékozottak. Igaz, valószínűleg azok a pizzakészítők sem panaszkodtak, akiktől a határon túlról rendelték az ételeket.

(CNN)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
okoskabotocska
2019. január 14. 19:20
Ez hír? Nálunk félnapot késett a nyugdíj és segélycsomagot osztottak, amit már két nappal előtte megrendeltek!
afterall33
2019. január 14. 12:49
Pizzák százai-trükkök százai. Nem mindegy melyiktől ki hízik. Lehet, hogy mindenki?
anegy_
2019. január 14. 12:39
CNN!!! Hiszi a piszi. Ingyen dolgoznak, ámerikában? Ezt a hírt be is nyalják ámerikában?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!