Horvátországban fotózkodott Orbán Viktor

2018. augusztus 22. 19:41

A helyi étterem tulajdonosa egyenesen a példaképének nevezte a magyar miniszterelnököt.

2018. augusztus 22. 19:41

A horvátországi Vis szigetén vakációzik Orbán Viktor magyar miniszterelnök – adja közre a Dnevnik horvát lap.

A kormányfő biztonsági emberei és kíséret nélkül, két másik férfivel együtt érkezett a szigeten található kisvendéglőbe. A lap emellett közölte: Orbán polipot és pitét evett, hozzá bort fogyasztott.

A vendég kiléte főként az étterem tulajdonosának lehetett meglepetés, aki Orbánt saját kocsijával vitte el az étterméig, és csak ott vette észre, hogy a magyar kormányfővel van dolga. Žarko Peša elmondta, a miniszterelnök felhajtás nélkül, szerényen viselkedett, ez pedig imponált a tulajdonosnak. „Ő a példaképem” – mondta Peša a magyar kormányfőről, aki szerint minden horvát politikusnak ilyennek kéne lennie.

Már-már hagyománynak számít, hogy Orbán horvátországi nyaralásai idején egy helyi vendéglő tulajdonosával fotózkodik: tavaly például Krk szigetén töltötte vakációját, és Punat városában pózolt egy helyi étteremtulajdonossal.

(Borítókép: Dnevnik.hr)

Összesen 317 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fakutya Bobber
2018. augusztus 23. 21:35
Kicsit jobban is vigyázhatna magára a Zorbán. Kurva sokat öregedett ez alatt a nyolc év alatt. Ennyit nem ér, tessék életben maradni.
puszika
2018. augusztus 23. 18:00
Miért? Neki nem szabad?
péterx
2018. augusztus 23. 13:29
Mert ugyebár demokráciában élünk, s a miniszterelnök amúgy is egy jó fellépésű, közvetlen, intelligens egyéniség.
avízazúr
2018. augusztus 23. 12:44
Van, aki elvitatja, van, aki eltitkolná Ráhel impozáns schlagfertigségét, pedig arra most a svájci École Hoteliere Lausanne turisztikai magánegyetem is büszke lehet. Mert ugye, ezt a készségét csak ott fejleszthették ilyen tökélyre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!