Ess teherbe egy focistától, életed végéig ingyen burgert kapsz! – hirdette az orosz Burger King

2018. június 20. 20:29

A kampány miatt már elnézést kért az étteremlánc.

2018. június 20. 20:29

Életük végéig ingyen Whopperekkel látta volna el azon nőket az orosz Burger King, akiket a futball-világbajnokság ideje alatt egy, a tornán is játszó futballcsillag ejt teherbe – írja a Guardian.

Az ajánlatot a gyorsétteremlánc még kedden jelentette be a Vkontaktye közösségi oldalon, melyben azt írták, 3 millió rubelt (körülbelül 13 millió forintot) és élete végéig ingyen Whoppert kapnak a világsztároktól teherbe esett nők.

A kampány ugyanakkor nem élt sokáig: olyan nagy felháborodást váltott ki ugyanis, hogy már aznap este visszavonták azt, letörölték a bejegyzést és bocsánatot kértek az eset miatt. Ugyanakkor az internet nem felejt, az oldal követői lementették a képernyőképet:

Az orosz Burger King nem először támad polgárpukkasztó közösségimédia-kampányokkal: tavaly egy 16 évesen, egy házibulin megerőszakolt lányból „csináltak viccet”, mikor egy egyet fizet, kettőt kap-akciót hirdettek a lányra utalva.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szalard
2018. június 21. 12:36
Ess teherbe egy focistatol, mi azzal jutalmazunk, hogy felhizlalunk 150 kilora...
Csigorin
2018. június 21. 08:47
Mintha nem ugrananak anelkul is a focistakra a nok (nem csak Oroszorszagban mellesleg)
még fokozza
2018. június 21. 06:02
A focistákért mindent!
a hun
2018. június 20. 22:59
Motherfucker Burger King!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!