Pedofíliával gyanúsítják Ferenc pápa főtanácsadóját

2017. június 30. 12:58

Gyermekek elleni szexuális bűncselekménnyel vádolják George Pell ausztrál bíborost. A pápa eltávozást biztosított számára, hogy tisztázhassa a nevét.

2017. június 30. 12:58

Többen tettek panaszt a rendőrség szerint George Pell ausztrál bíboros, Ferenc pápa pénzügyi főtanácsadója ellen pedofília vádjával – írta az Euronews. A vádakat az ausztrál egyház elöljárója teljes mértékben tagadja. 

A bíboros a legmagasabb rangú vatikáni tisztségviselő, aki pedofilbotrányba keveredett. Pellnek július 18-án kell megjelennie a melbourn-i bíróság előtt, amit ő is  jó lehetőségnek értékelt, hogy nevét tisztára moshassa. 

A bíboros nyilatkozata megtekinthető a videóban.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szekula
2017. július 01. 11:50
Nézzük ezt a beteg állatot, ahogy elszólja magát: https://www.youtube.com/watch?v=KEUos5aKf0w
Senye Péter
2017. július 01. 08:14
Valamikor kitalálta Róma, hogy a papok ne házasodjanak. László királyunk még alkudozott. Azt javasolta, hogy csak a másodszori házasságot tiltsák meg. Ideje lenne felújítani a kérdést.
Strassnoff Ignác
2017. július 01. 00:44
A katolikus egyház a világ legalja.... Olvastad Jézus tanait? Megvan, hogy a szerzetesek csuhájának kötőjén mit jelent a 3 csomó? Szegénység, szüzesség, engedelmesség. Ezzel szemben voltál már katolikus templomban? A világ összes katolikus temploma az egyház gazdagságát és hatalmát hirdeti. Jézus szerintem nem így gondolta... Az épp szenté avatás előtt álló Karol Wojtyla idejében már faszán előjöttek ezek a disznó pedofil sztorik. Akkoriban szépen áthelyezték a kádert valahova, jó messze onnét, ahol gyerekeket baszott seggbe. Ennyi volt a büntetés. Hogy ezt a hatóságok miért tűrték, az felfoghatatlan. A cölibátus is egy állati baromság, nincs értelme, nincs érv, mely a Bibliával támasztaná alá, csak úgy van, miközben a 70 év alatti papoknak nagyjából 100%-a leszarja. Próbáltam ezt már megfejteni, de nem nagyon megy. 2 dologra tudok tippelni. 1/ Az egyház felső vezetői simán irigyek. 80 éves, vagy öregebb a legtöbb. Ha neki nem áll fel, más se basszon. 2/ Nem szeretnék, ha a derék papok, akik olyan kibaszott nagy szegénységben élnek, mint amiről Jézus tanított, valami családra hagynák a csekély kis vagyonkájukat, szálljon az szépen vissza az egyházra! Már sokszor leírtam: A felszentelés napján kiherélni minden katolikus papot! Nem érheti vád, gyanú, nem kínozza a kangörcs, meg szebben is énekel. Nyugodtan küldöd a gyereked a templomba, nem félsz, hogy kisámfázza a tisztelendő úr. Ha amúgy is szüzességet fogadott, meg a farkát se veri, mert az is bűn, akkor ezzel csak jót tettünk a csuhással is, nem igaz? Kíváncsi lennék, hányan mennének papnak...
altona
2017. június 30. 23:11
oszt mé' nem lehet ezeket a pedofilpapokat mágjára vetni? persze nemcsak papokat, hanem a zösszeset!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!