Lesz-e újra magyar tenger?

2017. június 05. 10:47

Megkérdezte az azonnali.hu a fiumeieket, csatlakoznának-e újra Magyarországhoz. Vegyes válaszok érkeztek, de van olyan politikus, aki igennel felelt.

2017. június 05. 10:47

Fiumében érdeklődött az azonnali.hu a helyi politikusoktól és járókelőktől, hogy vajon csatlakoznának-e újra Magyarországhoz. Horvátország harmadik legnagyobb városában találtak olyan baloldali politikust, akinek nincs ellenére az ötlet, de olyanokkal is akadt dolguk, akik csak nevetni tudtak ezen. A várossal cikkeiben gyakran foglalkozó – megszólított – újságíró, Techet Péter közben egy hajójavító melletti strandon arról beszélt, miként lehetne ismét tengere Magyarországnak.

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2017. június 05. 20:34
Miért nem a kaliforniaiakat kérdezik? Merjünk nagyok lenni! Merjünk még hülyébbek lenni!
Tesze Tosza
2017. június 05. 18:46
Ezek az médialovagnők a szagértőjükkel T.P.-vel erre a szintre képesek. Nekik 1000 év a smafu. Az ilyen fajta gondolatkisérleteknek akkor van értelme ha a végeredményt nem borítékoljuk előre.
korona
2017. június 05. 18:18
Kevés ilyen prefrigant nemzet van, mint amilyen a horvát. Gyűlölik a magyarokat és mindig is gyűlölték. Ha van Európában nemzet, amelyik igazán, tiszta szívből útál bennünket, akkor azok a horvátok. Történelmük során folyamatosan a Magyar Királyság ellen lázongtak. De Tomiszláv királyuk után nem tudták függetlenségüket helyreállítani, az utóbbi évekig. Ugyanakkor Dalmáciával sem a legjobb a viszonyuk. Szlavónia szintén szív a horvátoktól. Jobb cégek! Soha ne bizz meg egy horvátban sem.
Akitlosz
2017. június 05. 18:04
Fiuménak van egy nagy halom testvérvárosa. Egyebek mellett 4 olasz város, 3 német város, 3 kínai város. Magyar város egy sincsen. :-(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!