Durva utcai harcok Venezuelában

2017. június 20. 09:57

Már nyolcvanadik napja tüntetnek tömegek Nicolas Maduro venezuelai elnök lemondásáért. A demonstrációk egyre nagyobb utcai harcokba torkollnak, a hatóságok a sajtó képviselőit sem kímélik.

2017. június 20. 09:57

Gyakran fajulnak összecsapássá a békés demonstrációk Venezuelában. A tiltakozók nap mint nap utcára vonulnak a szocialista elnök, Nicolas Maduro lemondását követelve. A tüntetések azután kezdődtek el, miután az elnök bejelentette, össze kívánja hívni az alkotmányozó nemzetgyűlést. Az ellenzék a nemzetközi közösség beavatkozását kérte a válságos állapotban lévő ország megsegítésére.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
péterx
2017. június 20. 10:59
Ha egy kormány nem képes egy ilyen helyzetben előrehozott választásokat tartani , akkor sok takargatnivalója van , illetve megveti az ország népét , hiszen a demokratikus minimumot sem adja meg annak .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!