Felgyújtották a paraguayi parlamentet

2017. április 01. 17:55

Tüntetők törtek be a törvényhozás épületébe, majd fel is gyújtották azt.

2017. április 01. 17:55

Tömegek tüntettek Paraguayban, mert a képviselők egy része a többiek kizárásával megszavazta azt az alkotmánymódosítást, amely lehetővé teszi, hogy az elnököt újra lehessen választani. A praguayi ellenzék puccsnak nevezte a titkos voksolást – tudósít az Euronews.

A tüntetés egyre jobban eldurvult, míg végül többen betörtek a törvényhozás épületébe, majd fel is gyújották azt.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2017. április 02. 13:11
Ne reménykedjetek, balfaszok. Ez itt nem Asunción .
OrangeOrder
2017. április 02. 09:40
Itthon is erről álmodozik a sok demokrata ellenzéki fotelforradalmár. Csak nehogy rossz idő legyen, vagy fel kelljen kelni! De pénzt azt adjatok nekik, még kér a nép.
Phötön
2017. április 01. 23:02
Az is hozzájárulhatott, hogy a brazilok 3:0-ra kipicsázták a fociválogatottukat.
Akitlosz
2017. április 01. 19:16
Ezek az elnökök, miniszterelnökök már csak olyanok, hogy gyorsan hozzánőnek a hatalomhoz és nem szeretik elveszteni azt. Ezt nyilvánvalóan nem szabad hagyni. Eddig az ókori római köztársaságban kezelték a legjobban ezt a problémát. Már ameddig sikerült. Az országot mindig nem egy hanem kettő konzul vezette egyszerre, akiknek vétó joguk volt, így akármit is akartak muszáj volt egyetérteniük. És csak egyetlenegy évig lehettek hatalmon. Utána 10 évig nem indulhattak újra konzulnak. Manapság a maximum 2 ciklus engedélyezése tűnik elfogadhatónak. Amelyik politikus vezér a hatalomban 2 ciklus alatt nem tudja végrehajtani a programját ő 22 ciklus alatt sem tudja. Nálunk a Fidesz már a második soron következő ciklusára sem tudott programot kitalálni magának 2014-re.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!