Megihlette a Guns N' Rosest Dopeman?

2016. december 04. 10:34

Csak ők nem Orbán Viktor, hanem Trump-bábut verettek szét rajongóikkal Mexikóban.

2016. december 04. 10:34

Donald Trumpot ábrázoló bábut veretett szét a közönséggel a Guns N' Roses az egyik koncertjén. Az embereknek kimondottan tetszett a program, hiszen a fellépés éppen Mexikóban volt. 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. december 05. 06:50
Ki kell ábrándítanom az agyhalott zsideszbolsikat akik valamilyen párhuzamot szeretnének elképzelni Trump és Orbán közt. Nincs ott semmi ebtársak. VAGYON: Trump egy hihetetlenül sikeres üzletember aki hatalmas vagyonát, sokszor nagyon kockázatos, látványos épületek, lakosztályok, szállodák és kaszinók építésével és működtetésével szerezte meg. Emberek tízezreinek ad munkát és lehetőséget. Orbán és családja és baráti köre, a felcsúti maffia nem munkával hanem politikai korrupcióval, politikai hatalmukat kihasználva vagyonosodtak meg. Semmit se termeltek saját erőből. Lopás és becstelenség árán szerezték meg mindent amijük van. POLITIKA: Trump egy amerikai hazafi aki utálja a kommunistákat. Orbán mocskos kommunista szülők, kommunista, kisztitkár, soros tanítvány kölke aki kommunista/maffia módszerekkel uralkodik a magyarokon. SZÁRMAZÁS: Trump német és skót származású amerikai Orbán egy olyan cigány akit még a cigány fajtája is utálnak
néhai Ch.Pilot
2016. december 05. 00:26
A kutyák ugatnak, a karaván halad. A kiöregedett rock sztároknál nincs szánalmasabb.
Akitlosz
2016. december 04. 17:30
Hát rokon lelkek, hasonlóan vacak a "művészetük".
Mindjárt
2016. december 04. 16:57
Dopeman egy idióta ahogy azok is akik nagy dolgot csináltak abból, hogy Dopeman szétvert egy Orbán figurát. Ez egy gyakori dolog és az emberek inkább így fejezzék ki elégedettlenségüket mit utcai örjöngésel, üzletek és járművek felégetésével, rablásal és gyilkolásal. Trump meg szeretné fostai az állampolgárságától vagy egy évre lecsukná azokat akik az amerikai zászlót égetik. Az állampolgárságtól nem tudja megfosztani de ha kinevez erre hajlamos főbírót akkor le lehetne csukni a zászlóégetőket. Bábukat égetni vagy szétverni, nem érdekes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!