Trump: Én szeretnék békét teremteni Izrael és a palesztinok között

2016. november 22. 21:11

A közel-keleti béke megteremtése mellett foglalt állást Donald Trump. Én szeretnék az a politikus lenni, aki békét teremt Izrael és a palesztinok között, jelentette ki kedden a megválasztott amerikai elnök, miután a The New York Times vezető újságíróival találkozott.

2016. november 22. 21:11

A leendő elnök a manhattani Trump-toronyban fogadta a lap újságíróit, akiknek bel- és külpolitikai terveiről és várható döntéseiről egyaránt beszélt. Hangsúlyozta, hogy hatalmas sikernek tekintené, ha sikerülne neki békét teremtenie Izrael és a palesztinok között. Utalt arra is, hogy nyitott a párizsi klímaegyezmény megvizsgálására.

Trump kampányában Jeruzsálem Izrael állam fővárosaként történő elismeréséről beszélt, amivel magára haragította és bizalmatlanná tette a palesztinokat. A klímaegyezményről pedig korábban azt hangoztatta, hogy megválasztása esetén felmondja azt. (MTI)

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. november 23. 06:41
Nosza!
Dénia
2016. november 23. 06:41
Marhajó. De ha már megteremti a világbékét, akkor a Föld megmentésével mi a problémája? :)
Csigorin
2016. november 23. 06:26
Csinalj inkabb egy Marsraszallast, egyszerubb lesz :)
Strassnoff Ignác
2016. november 22. 23:07
"Én szeretnék békét teremteni Izrael és a palesztinok között" Volt egy lengyel faszi, bizonyos Karol Wojtyla, aki arra tette fel az életét, hogy ő lesz az, aki az 1054-es egyházszakadás után majd újra összehozza a keleti és nyugati keresztényeket. Nem mondta ugyan ki ilyen bátran, mint ez a vörös paraszt, de a cél ez volt, látszott minden megmozdulásán. Aztán szépen meghalt, az ellentét meg maradt. Trump ugyanígy fordul majd fel, de addig még sok "bölcsességet" fogunk tőle hallani...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!