Három amerikai államban már elkezdődött az elnökválasztás

2016. október 25. 12:59

Texas és Kansas után Floridában is elkezdődött a korai szavazás, amelyre egyébként 36 államban és a főváros körzetében lesz majd összesen lehetőség november 8-át megelőzően.

2016. október 25. 12:59

Texas és Kansas után Floridában is leadhatták a szavazók voksukat elnökjelöltjükre. Az Egyesült Államokban harminchat szövetségi államban és a főváros körzetében lehetőség van a választás napja, november 8-a előtt a korai szavazásra. Becslések szerint mintegy 45 millió amerikai már előre él ezzel a jogával – számol be az Euronews.

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2016. október 25. 17:48
Ez szabályos? Aligha...
Akitlosz
2016. október 25. 17:23
No és ez magyar szempontból miért is fontos? A hétvégi litvániai választásról csak és kizárólag utólag számoltak be, az nem volt hír, hogy elkezdődött a litvániai választás. Ha ez az amerikai választás, kampány, választási rendszer, színvonal, akármi benne példaértékű lenne! De nagyon nem az.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!