Meghosszabbítja a kormány a migrációs válsághelyzetet

2016. augusztus 17. 21:33

Bakondi György az állami tévében kijelentette: határozottan indokolt, ezért a kormány meg fogja hosszabbítani a szeptember 9-én lejáró, az illegális migráció miatt bevezetett válsághelyzetet.

2016. augusztus 17. 21:33

Határozottan indokolt”, ezért a kormány meghosszabbítja a szeptember 9-án lejáró, az illegális migráció miatt bevezetett válsághelyzetet – jelentette ki Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán szerda este.

Elmondta, részben új útvonalakon ismét erősödött a migrációs nyomás, Bulgáriában, Szerbiában és Macedóniánál is, hétről hétre megduplázódik a görög szigetekre érkező migránsok száma, és a balkáni országok sokat tesznek azért, hogy a határokat biztosítsák.

A magyar határon naponta átlagosan százan próbálkoznak tiltott határátlépéssel, de eddig ez senkinek nem sikerült – mondta Bakondi György. Hozzátette: a magyar határ térségében egyes becslések szerint 3 ezer ember várakozik, ők a csempészek segítségével is keresik a rendszer gyenge pontjait.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lotti
2016. augusztus 19. 03:24
Fokozzuk az éberséget. De legalábbis ne lankadjunk a népszavazásig.
felcsúti
2016. augusztus 19. 03:24
Meghosszabbítja a kormány a magyarok ellen biológiai fegyverként bevetett ómigránsok támogatását Késsel fenyegettek meg gyárilag barnult "fiatalok" egy buszsofőrt a BKK egyik járatán. Mindez még áprilisban történt, de a rendőrség most tett közzé videót a történtekről, a busz kamerája ugyanis mindent felvett. http://www.balrad.com/2016/08/17/a-mai-napra-rendelt-sundorsegi-video-dobrogisztanbol
Akitlosz
2016. augusztus 19. 03:24
Nyilvánvaló, hogy október 2-án migrációs válsághelyzetnek kell lennie.
Pál Pusztai
2016. augusztus 19. 03:24
Meghosszabbítják a migrációs válsághelyzetet-és így lesz ez 2018-as választásokig. Most olvastam az újabb baromságot ki akarják világítani az egész határt. Röszkén már telepítik az oszlopokat.Normálisak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!