Vonatbaleset Dél-Olaszországban: tizenkét halott, több tucat sebesült

2016. július 12. 14:03

Két vonat ütközött egymásnak frontálisan délelőtt Dél-Olaszországban az adria-parti Bari és Barletta városok között. A baleset tizenkét halálos áldozatot követelt és több tucat utas megsérült. A halottak száma tovább nőhet.

2016. július 12. 14:03

Tizenkét ember meghalt és több tucat megsebesült egy dél-olaszországi vonatbalesetben. Két egymással szembe haladó vonat ütközött egymásnak a tengerparti Bari és Barletta városok közötti vonalon – számol be a BBC.

A két szerelvény 11:30-kor ütközött egymásnak. Tűzoltók mentették a vagonokba szorult embereket és egy helyszíni szükségkórházat is felállítottak. A mentésben résztvevők attól tartanak, hogy a halottak száma tovább nőhet. 

A vonalon, amin több ezer ember utazik naponta, csak egy sínpár van. A munkálatok már folynak, hogy dupla sínpárossá alakítsák a vonalat.  

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2016. július 12. 14:56
Lehet, itt is éppen játszott a telefonján a forgalomirányító. :(
yanoo
2016. július 12. 14:41
Durva!
Apáczai
2016. július 12. 14:36
Szomorú hír. Aki ezt a tragédiát is mocskolódásra akarja kihasználni, az egy undorító aljas féreg. Lásd: mmiska
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!