Mike Pence lesz Donald Trump alelnökjelöltje

2016. július 15. 17:32

Mike Pence indianai kormányzót választotta alelnökjelöltjének a republikánus elnökjelölt Donald Trump. Pence korábban több mint egy évtizeden keresztül a szövetségi törvényhozás tagjaként is politizált. Trump pénteken akarta bejelenteni döntését, de a nizzai támadás miatt szombat délelőttre tolta a hivatalos eseményt.

2016. július 15. 17:32

Donald Trump, az amerikai Republikánus Párt várható elnökjelöltje bejelentette, hogy Mike Pence indianai kormányzót választotta alelnökjelöltjének. Mike Pence 57 éves, társadalmi kérdésekben konzervatív republikáns, aki korábban több mint egy évtizeden keresztül a szövetségi törvényhozás tagjaként is politizált.

Trump pénteken Twitter-üzenetben jelentette be, hogy kire esett a választása, megerősítve a Pence alelnökjelöltségéről előző nap kiszivárgott információkat. Trump egyúttal közölte: szombat reggel tartja meg azt a sajtótájékoztatót a döntésről, amelyet eredetileg péntek délelőttre tervezett, de a nizzai merénylet miatt elhalasztott.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ikloorvat
2016. július 15. 20:37
gőzünk nincs ki ez... de azért belájkoljunk... mert, hát... mandiner...
sersem4
2016. július 15. 17:54
Egy fehér elnök jelölt mellett még az alelnök jelölt is az? Még csak nem is nő, vagy "más"? Nem lesz ebből baj?
George Soros 2.0
2016. július 15. 17:35
Csavo ugy nez ki mint a gazdag feher karikaturája.
VakzKommondor
2016. július 15. 17:33
http://index.hu/belfold/2016/07/15/puspoke_letiltotta_a_habonyozo_papot/ hiába, régi kommunistáknak a kommunista tempó jön be.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!