Szél Bernadett szerint is van értelme a válsághelyzet elrendelésének

2016. március 17. 10:58

A nemzetbiztonsági bizottság ülését követően Németh Szilárd, a testület fideszes alelnöke és Szél Bernadett, a bizottság LMP-s tagja is azt mondta: új helyzet állt elő, s az elrendelt országos válsághelyzet a megelőzést szolgálja. Molnár Zsolt, a bizottság szocialista elnöke szerint ugyanakkor továbbra is túlzásnak tartja a országos válsághelyzet kihirdetését.

2016. március 17. 10:58

A tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet Magyarország egész területére történő elrendelésének nemzetbiztonsági indokairól tárgyalt csütörtök reggeli, zárt ülésén az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága. A tanácskozás után mind Németh Szilárd, a testület fideszes alelnöke, mind pedig Szél Bernadett, a bizottság LMP-s tagja újságírók előtt azt hangsúlyozta, hogy új helyzet állt elő, s az elrendelt országos válsághelyzet a megelőzést szolgálja. Németh Szilárd hozzátette: nem csak humanitárius, hanem közegészségügyi, közbiztonsági és nemzetbiztonsági válsággal kell szembenézni.

Molnár Zsolt, a bizottság szocialista elnöke ugyanakkor továbbra is túlzásnak tartja az országos válsághelyzet kihirdetését. Azt mondta: valóban előfordulhat, hogy tízezres embertömeg érkezik a magyar határokhoz, de ez ismét a déli határszakaszokon várható, így elegendő lett volna az ottani megyékben már érvényben lévő helyzet fenntartása, illetve meghosszabbítása.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
paraklétosz
2016. március 20. 19:03
"liberós ökrök miatt" Nóta!: Szélről legeljetek...
mawseed
2016. március 18. 12:27
És Szél Bernadett a mennybe megy, a sok takonygerincű, -őt eddig ezerszer lekurvázó- senkiházinál!:))))))))))))
áfonya
2016. március 18. 10:00
A milliárdos oligarcha bűncselekmények sorozatával gazdagodott meg a Horn-kormány idején. Csalás, fantomcégek, okirat-hamisítás és az akkori kormányhoz fűződő kapcsolatai révén tett szert milliárdos cégbirodalmára az őszödi böszme. Gyurcsány anyósa, Apró Piroska volt a Magyar Hitelbank igazgatósági https://www.youtube.com/watch?v=j09QdeWWsMU
áfonya
2016. március 18. 09:47
Csalással, okirat-hamisítással gazdagodott meg Gyurcsány a Horn-kormány idején https://www.youtube.com/watch?v=j09QdeWWsMU
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!