Kiengedték a börtönből Ivo Sanadert

2015. november 25. 19:43

„Politikai leszámolás áldozata vagyok” – mondta a MOL-INA-ügyben gyanúsított volt horvát kormányfő, miután késő délután kiengedték a remetineci intézményből. Ivo Sanader szerint nincs ellene jogerős ítélet, továbbra is harcol az igazáért.

2015. november 25. 19:43

Elhagyta a remetineci börtönt Ivo Sanader volt horvát kormányfő szerdán késő délután a zágrábi megyei bíróság tanácsának aznapi döntése alapján. Sanader, akit az épület előtt ügyvédei vártak, a börtön parkolójában újságíróknak úgy nyilatkozott, hogy elégedetlen a horvát igazságszolgáltatással, és már rég szabad lehetne, ha a bíróság összevontan, nem pedig külön-külön tárgyalta volna mindegyik ügyét.

Ez szerinte alkotmányellenes, és példátlan is az európai jogban. „Ebből is látszik, hogy politikai leszámolás áldozata vagyok” – hangsúlyozta. Hozzátette, hogy nincs ellene jogerős ítélet, és továbbra is harcol, hogy bebizonyítsa ártatlanságát a MOL-INA-ügyben.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2015. november 26. 05:05
Érdekes ugyan az a keresztneve mint a Szanyi Tibi bácsinak, Ivó
gudmen
2015. november 25. 20:58
rossz helyre születtél....magyarországon vagy ellenzéki párt elnöke vagy kormánypárt vezére lennél a mai napig...feltétel, hogy ne 10 millio euro kenöpénzt fogadj el..hanem komplett iparágakat nyulj le...földek 100 ezer hektárjait...esetleg a teljes magyar aluminiumipart ajándékozd oda valamelyik havernak..stb...ejjejj ivo..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!