Hollande: A Föld jövője dől el a klímacsúcson

2015. november 30. 13:24

A Föld jövője a tét – hangsúlyozta Francois Hollande a párizsi klímakonferencia megnyitóján. A francia kormányfő arra kérte az eseményen résztvevő állam– és kormányfőket, hogy ne okozzanak csalódást, valamint, hogy a készülő globális klímavédelmi egyezmény „egyetemes és kötelező érvényű legyen”.

2015. november 30. 13:24

A Föld jövője dől el a párizsi klímacsúcson – jelentette ki Francois Hollande hétfőn Le Bourget-ban az ENSZ 21. klímakonferenciáját megnyitó beszédében. A francia kormányfő arra kérte az esemény nyitónapján megjelent 150 állam– és kormányfőt, hogy ne okozzanak csalódást az esemény keltette „hatalmas remények” után. Hollande történelminek nevezte a konferenciát, és felszólította a részvevőket, hogy a készülő globális klímavédelmi egyezmény „egyetemes és kötelező érvényű legyen”.

A francia elnök a klímacsúcs legnagyobb kihívásnak a versenyalapú globalizációról az együttműködésen alapuló globalizációra való áttérést, valamint az Észak és Dél és ember és természet közötti partnerség létrehozását tarja.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2015. december 01. 06:37
Hallande elvtárs és ha nem lesz föld olyan mint ha elvették volna. A magyarok is így jártak 1949-1973 között nagyorrú elvtársaid elvették azzal a szlogennel " "azé a föld aki meg műveli" helyett azé a föld aki elveszi!
august
2015. december 01. 06:26
Hollande: a Föld jövője dől el a rendezvényen -------- Kezdek majrézni, ha a földet is úgy védik mint Európát akkor nagy gáz lesz itt.
DavidBL
2015. december 01. 06:12
Jobban hangozna a cím, valahogy így: Hollande feje dől le...
brekker
2015. november 30. 21:30
A Föld jövője nagyjából akkor dőlt el, amikor a Növekedés határai című tanulmányt kidobták, és Reagan nyert Carter ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!