Így szökött meg egy ebolás beteg Libériában

2014. szeptember 03. 08:50

A piacon akart vásárolni egy bottal és egy kővel a kezében egy megszökött ebolás beteg Libériában.

2014. szeptember 03. 08:50

Megszökött egy ebolás beteg a libériai főváros, Monrovia egyik kórházából. Állítólag éhes volt, kenyeret akart szerezni a közeli piacon. A helyiek szerint nem ő az egyetlen fertőzött, aki kijár az utcára. Nemsokára megjelentek a kórház védőruhás alkalmazottai és egy furgonba tuszkolva elszállították.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Legális, jövedéki term. marihuánát!
2014. szeptember 03. 13:03
Ezeknél a primitív barna majmoknál simán elképzelhetőnek tartom, hogy a haragosukat megvádolják azzal, hogy ebolás - és ha sikerül "kórházba záratni, akkor azzal el is van téve az útból, anélkül, hogy meg kellett volna ölni. Én ezeket nem sajnálom. Fekete-Afrikát 1. le kellene zárni vasfüggönnyel, betonfallal északon a Száhel mentén, Dél-Afrikából VISSZAzavarni a barna majmokat a dzsungelbe és annak a határait is lezárni, 2. minden idegen rassznak kivonulni a lezárt területről, és a négerek öljék és dugják úgy egymást ahogy akarják. Esetleg repülőről le lehetne nekik szórni az illegális kereskedelemben elkobzott drogot meg fegyvereket.
bispora
2014. szeptember 03. 10:19
Mintha valami régi scifi-ben láttam volna már ezt a jelenetet...
sersem4
2014. szeptember 03. 09:14
Méghogy az Isten a saját képére teremtette a niggert.... A saját segge formájára maximum,az úgynevezett egészségesek fejére is simán elkelne a napalm.... Egyet sem lenne szabad beengedni belölük Europába,ezek semmivel sem különbek az állatoknál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!