Megfenyegette az USA-t az Iszlám Állam

2014. augusztus 19. 11:00

A fenyegető videóüzenet szerint az Iszlám Állam az amerikai légicsapások miatt akar bosszút állni.

2014. augusztus 19. 11:00

Az Iszlám Állam azt üzeni: „vérbe fojtanak” minden amerikait. A terrorszervezet célpontot nem jelöl meg, csak annyit közöltek: bosszúból az iraki légicsapásokért mostantól bármikor, bárhol lecsaphat az Egyesült Államokban.

Washington tíz napja bombázással és fegyverekkel támogatja a kurd hadsereget a legkegyetlenebb szunnita terrorszervezet ellen vívott harcában.

Hétfőn a kurd hadsereg jelentése szerint sikerült visszafoglalniuk a Tigris felső folyásán épült hatalmas gátat a terroristáktól. Ezt az Iszlám Állam cáfolta, a Pentagon szóvivője pedig úgy fogalmazott, hogy a moszuli gát visszavétele folyamatban van.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2014. augusztus 19. 23:22
Na már csak ez hiányzott..
Orbán Páván
2014. augusztus 19. 22:21
A Pentagon (Ami egyébként az Amerikai Védelmi Minisztérium székhelye) A 9/11es támadások során itt találkozhatunk a legszembetűnőbb logikai furcsaságokkal. Elsőként az szúr szemet, hogy a becsapódás az épület üres, felújításra váró részébe történt (ami többek közt direkt esetleges támadásokkal szembeni felvértezésre várt). Továbbá nem láthatóak fotó/videó dokumentumok utasszállító gép becsapódásáról! Későbbi helyszíni felvételek szerint sem csomagok, repülőgép maradványok, holttestek sem láthatóak. A becsapódás helyszíne alapján az érkező repülőgépnek meg kellett kerülnie az épületet, majd egy bonyolult manőverezés által becsapódnia a kívánt szögben. Mindezt a nyakatekert mutatványt egy jólképzett pilótának is nehezére esett volna pont így végigvinnie. Egy jóval képzetlenebb, ideges terroristának pedig még úgyse... aki vélhetően egy az egybe felülről vezette volna a gépet az objektumba. Ennyi elég is, a jutub is tele van még amcso dokumentumfilmekkel is ahol kikockázv látható amint egy szürke katonai gép - a polgári gépek más festásúk - alul egy konténerrel berepül a 2.-ik épületbe és amint a gép orra az öveghez ér már robbanás látszik. többször visszatekerik a filmet ujra és ujra. melyik repülő orra robban?
Orbán Páván
2014. augusztus 19. 22:18
Dokumentumfilm: Fájdalmas megtévesztés - Painful deceptions magáért beszél. Itt látható: http://valosagsztori.blogspot.ie/2011/08/2001-szepember-11-emlekezes.html Ami szintén tudunk, gyanús, de a hivatalos szervek elfelejtik fontosságukat hangsúlyozni: - A 3 gépet nem állították meg célba érésük előtt. A rendelkezésre álló harcászati eszközök nagyrészét Cheney épp nemsokkal 9/11 előtt rendelte hadgyakorlatra. A rendelkezésre álló elfogó, légtérvédő vadászok, amik felszálltak épp az ellenkező irányba indultak, mint amerre az utasszállítók haladtak. - Mind a Pentagon, mind a WTC helyszínén gyors takarító mukálatokat végeztek az események után. A Pentagonnál egyenesen - fotók bizonyította - öltönyös emberek szedegették a gyanús maradványokat, s egy nagy leponyvázott tárgyat is elszállítottak a centrumból.
Orbán Páván
2014. augusztus 19. 22:15
http://azigazsagoldala.blog.hu/2009/09/13/osszefoglalo_video Ha elfogadjuk a legkézenfekvőbb és legszörnyebb hipotézist, mely szerint irányított gépeltérítések, irányított robbantások zajlottak máris értelmet nyer sok minden. Elfelejtettem megemlíteni, én csak céloztam rá, de a dokumentum film nagy hangsúlyt fektet rá: a szétrepülő törmelék és a keletkező felhő a tornyok és a 7es épületnél is teljes mértékben hasonló az ipari robbantásoknál láthatókhoz. - A törmelékek is úgy, olyan erővel repültek, ahogy speciálisan előkészített robbantásokkor szokás. - C4, semtex vagy hasonló robbanótöltetek képesek nagy hőt fejleszteni, ami megolvaszthatja az acélt. S ahogy még napokkal későbbi radar felvételeken is látszik nagy hőmérsékletű törmeléket hagy maga után...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!