Ebola: fegyveresek támadtak egy kórházra Libériában

2014. augusztus 17. 16:32

Huszonkilenc ebolás beteg szökött meg egy libériai kórházból, miután fegyveresek támadtak a létesítményre. A helyiek közül sokan azt hiszik, hogy a segélyszervezetek külföldi munkatársai hurcolták a vírust az országba.

2014. augusztus 17. 16:32

Fegyveresek támadtak egy kórházra Libéria fővárosában, Monroviában. A kifejezetten az ebola elleni harcra létrehozott központból már előzőleg is megszökött tíz beteg, a támadásnak köszönhetően pedig a többi huszonkilenc beteg is elhagyta a kórházat.

Előző nap több száz helyi lakos tüntetett a kórház előtt, hogy ne hozzanak ebolát a városba. A tömeg egy ebola-elkülönítőt is kinyittatott, ahonnan több embert elvittek. A helyiek szerint ugyanis a segélyszervezetek külföldi munkatársai hurcolták a vírust az országba, emiatt egyre gyakrabban érik atrocitások az ott dolgozó orvosokat és ápolókat, a helyiek pedig többször erőszakkal vittek ki ebolás betegeket a kórházból – írja az Index.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
saceur
2014. augusztus 18. 07:57
Meg kell jegyezzem, hogy ezek az ebolában nem hívők pontosan egy szinten vannak a chemtrail-es zsidókonteósokkal. Tehát a mandi nagy részével.
békalepcse
2014. augusztus 18. 06:14
Ezt azért nézzétek meg, igen tanulságos: https://www.youtube.com/watch?v=5xFABSomd88 Lesz min elgondolkozni utána.
Gombóc XVI. Artúr
2014. augusztus 17. 23:19
Hát akkor ott kell őket hagyni, de a határt azért le kell zárni, nehogy átjöjjenek rajta. Aki életben marad nyilván belátja, hogy nem az orvosok a felelősek. Az már régi bölcsesség, hogy a buta ember a saját kárán tanul.
cirmicica
2014. augusztus 17. 21:34
mikor érti már meg a fehér ember, hogy nem tehet meg akármit, bárhova is megy. Afrika még ma is inkább törzsi jellegű,javarészt fejletlen, megmaradva az ősi hiedelmekben, vallásban. Nem játszhatjuk a nagy okos, fehér testvért, aki segít az elmaradott, tanulatlan kis fekete rokonnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!