A pénteki tüntetéseknek is van halottja Egyiptomban

2013. október 12. 10:53

Hírügynökségek szerint legalább egy halottja van a pénteki egyiptomi zavargásoknak.

2013. október 12. 10:53

A Muszlim Testvérek hívei Egyiptom-szerte tartottak tüntetéseket pénteken. A betiltott szervezet demonstrációjának oka, hogy 100 napja menesztették a hatalomból az általuk támogatott Mohamed Murszi elnököt.

A tüntetések ezúttal is a tüntetők és az ellentüntetők összecsapásaiba torkolltak. A Muszlim Testvérek úgy vélik: a jelenlegi kormány nem legitim, így minden eszközzel fel kell lépni a hatalom ellen. Egyiptomban rendkívüli állapot van érvényben: ez eredetileg augusztus végéig tartott volna, de a hatóságok október végéig meghosszabbították azt – adta hírül a Euronews.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Laibach
2013. október 12. 11:41
Egy régi klasszikus punk szám, ami teljesen ráillik a mostani helyzetre is: "..Közép-kelet lángol, fogynak az arabok, üvölt a sok állat, uralkodni akarok!.." Elit osztag-Irak Irán http://www.youtube.com/watch?v=dVYi2Wgyoy4&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201308
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!