Kitartanak Murszi hívei Egyiptomban

2013. július 30. 09:15

A július elején a hatalomból elmozdított elnök hívei tömegtüntetéseken követelik Morszi visszatérését.

2013. július 30. 09:15

Mohamed Murszi hívei továbbra is kitartanak a megbuktatott elnök mellett: a napokban százezres tömegtüntetéseken követelték az elnök visszatérését Kairó utcáin – adta hírül a Euronews.

A Murszit támogató Muszlim Testvériség egymilliós menetet hirdetett kedd hajnalra, álláspontjuk pedig továbbra sem változott: a válság megoldása érdekében hajlandóak tárgyalásba kezdeni, de a puccsot sosem fogják szentesíteni.

Két héten belül másodszor járt az országban Catherine Ashton, az EU külügyi és biztonságpolitikai képviselője, feladata, hogy a felek között közvetítsen.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ultima Ratio
2013. július 31. 08:52
Reméljük sosem kerülnek vissza a hatalomba ezek a barbárok. Ki nem szarja le a demokratikus választásokat? Az araboknak nem való a demokrácia, Atatürk példáját kellene követni az egész Közel-Keleten.
Akitlosz
2013. július 30. 14:59
Na ezt is megértük. A Muzulmán testvériség tüntet a demokratikus választások eredményének a tiszteletben tartásáért. Nem biztos, hogy azok a demokraták, akik naphosszat ezt szajkózzák magukról.
Nick Holgerzson
2013. július 30. 09:29
Vissza a hatalomba a demokratikusan megválasztott elnököt, Mohamed Murszit !!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!