Elfogyott a hadsereg türelme Egyiptomban

2013. július 26. 09:03

Asz-Sziszi tábornok és miniszterelnök-helyettes ultimátumot adott a Muzulmán Testvériség mozgalomnak arra, hogy felhagyjon az átmeneti kormány ellen szervezettel tüntetésekkel.

2013. július 26. 09:03

A kormányváltást kézben tartó hadsereg vezetője bejelentette, hogy az eddigieknél szigorúbban fognak fellépni a Muzulmán Testvériséggel szemben, ha nem lesznek hajlandóak résztvenni a politikai egyeztetéseken. Mohamed Murszi megbuktatott elnök a Muzulmán Testvériség támogatását élvezte, ezért nem hajlandó a Testvériség tárgyalni az új átmeneti kormánnyal.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nagykutya
2013. július 26. 21:13
Jenkik szerint nem is volt puccs...szóval a hadsereg annyiszor nem csinál puccsot, ahányszor nem jön be a hadsereg szerint óhajtott vezér ? Igen, Mo.-ban van Orbán-diktatúra, Egyiptomban pedig uralkodik a demokrácia.
kaktuszvirág
2013. július 26. 16:40
Egyiptomnak új átmeneti kormánya van. Átmenet a kormány és a rablóbanda között!
polnemkor
2013. július 26. 16:27
Puccs, diktatúra, ha nem a zsidóknak tetsző rezsimet választanak demokratikusan, a sor szinte végtelen: Iránban a Sah hatalomrajuttatása, Chile, Algéria, Egyiptom. Igen, ez a mentalitásotok s mivel a világ legerősebb hatalmát irányítjátok, hát azt csináltok, ami akartok. Tudjuk.
Zod
2013. július 26. 10:39
A Zorbán hibája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!