Cseh ellenzék: Necas azonnal mondjon le

2013. június 13. 21:09

Az ellenzéki szociáldemokraták a cseh kormány és Petr Necas miniszterelnök azonnali lemondását követelik.

2013. június 13. 21:09

Petr Necas miniszterelnök, s vele együtt a kormány azonnali lemondását és előre hozott választás kiírását követeli az ellenzéki Cseh Szociáldemokrata Párt – közölte Bohuslav Sobotka pártelnök, a CSSD elnökségének csütörtök esti ülése után.

Sobotka közölte: pártja ennek érdekében azonnal tárgyalásokat kezdeményez a parlamenti pártokkal és Milos Zeman államfővel. Tanácskozott a kormányzó Polgári Demokratikus Párt szűkebb politikai vezetése is. Miroslava Nemcová, a párt alelnöke az ülés után közölte, hogy az ODS továbbra is bízik Petr Necas pártelnökben, kormányfőben, s kiáll mellette. A vezető testületek tanácskozása után Prágában a miniszterelnök kezdeményezésére összeült a cseh nemzetbiztonsági tanács, hogy megvitassa a kialakult helyzetet.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2013. június 13. 21:56
Ha valaki azt hiszi, hogy itt korrupcióellenes harcról van szó, az nagyonhülye. Necas leszámolt a pártbeli ellenfeleivel, az européer módi speciális változatával. Metternich tévedett, a Balkán nem Bécsnél kezdődik, sokkal elmosódottabbak a határai.
Menetekel
2013. június 13. 21:42
Mondja el már valaki, hogy mi van ott. Az tudjuk, hogy razziáznak, tudjuk, hogy gyűjtik be a politikusokat, de mi a francot csináltak? Konkrétan, pontosan mit ?
Dilipók
2013. június 13. 21:41
Meg kellene nekik puccsolni őket mint a huzat. Az lenne a prágai sörpuccs :)
packó_
2013. június 13. 21:24
Ezt egyedül a cseh rendőrség vagy ügyészség nem tudta volna megcsinálni. Ugyancsak kevés lettek volna magukban ehhez a szocdemek is. Szerintem Prágában puccs van. Megfelelő titkosszolgálati segítséggel. Ez a titkosszolgálat pedig nem a cseheké. Jó lesz itthon készülni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!