Előrejelzések szerint szorosan, de Obama nyer

2012. november 06. 10:13

A Real Clear Politics számítása szerint Obama 303, míg Romney 235 elektort szerez majd.

2012. november 06. 10:13

A TV2 helyszíni riportere szerint sokan nem az elnökválasztással vannak elfoglalva, hanem a Sandy hurrikán következményeivel. 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
doncamillo
2012. november 06. 15:18
Le van zsírozva, ne reménykedjetek! Obama fog győzni - szorosan vagy lazán -, teljesen mindegy: a háttér marad. Mert mindig 'a háttér'-é a döntés és az érdek!! Márpedig most az Európa kizsigerelése és lenyomása a béka segge alá- nevű sakkjátszmát játszik Uncle Sam. És fogadok, hogy még élvezi is!!
antioxi
2012. november 06. 14:47
Ha Obama győz: -egyrészt talán késleltetni tudja az izraeli támadást Irán ellen (megakadályozni valszeg nem fogja tudni, az be fog következni) -másrészt vele Mrs Clinton és a jelenlegi külügyi apparátusa marad, benne a magyar nemzet ellenes tanácsadóival: Charles Gatival, Thomas Mehliaval, stb. -harmadrészt teljesen mindegy, hogy ki az USA elnöke, mert "Ucle Sam" fogja majd eldönteni az igazi nagy horderejű kérdéseket. Egyebek mellett: kit fog legközelebb megtámadni a szuperhatalom az "amerikai érdekek" védelmében
bookmark
2012. november 06. 13:50
Teljesen mindegy, hogy a Soros Gyurinak melyik bábja fog győzni. Mindkettőt ugyanaz a cionista háttérhatalom pénzeli. Netanjahu bejelentette, hogy mivel Izraelnek joga van az önvédelemre készen állnak Irán megtámadására. Tiszta önvédelemből. Ugrásra készen állnak, csak az USA választás végét várják. Ez egy két párti egypárt rendszer. Csak ugyanannak a pártnak a két felére lehet szavazni. Nincs más párt, nincsenek egyesületek, nincsenek zöldek. Ez a kettő van és kész.
Ombudsmanyus
2012. november 06. 12:52
"A TV2 helyszíni riportere szerint..." Csak hiteles forrásból, ugye. Nem is tudom a gagyi TV-k minek küldenek oda tudósítót. Felfogni nem tudják, mi történik, esetleg bulvárkacsákra vadásznak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!