Román miniszter: Kampányfogás Nyírő temetése

2012. május 26. 10:23

Hargita megye prefektusi hivatala kérni fogja a Nyirő József nevére kibocsátott temetkezési engedély semmisségének megállapítását - közölte a román kormány parlamenti kapcsolatokért felelős minisztere.

2012. május 26. 10:23
„Megállapítottam, hogy léteznek olyan elemek, amelyek azt bizonyítják, hogy a temetkezési engedély semmisnek minősül, és még ma (pénteken) este Hargita megye prefektusi hivatala kérni fogja a temetkezési engedély semmisségének megállapítását” - jelentette ki Mircea Dusa, aki korábban Hargita megye prefektusi tisztségét töltötte be.
 
Kijelentette azt is, számára világos, hogy Kövér László, az Országgyűlés elnöke kampánykörúton vesz részt Erdélyben azzal a céllal, hogy szavazásra ösztönözze az autonómia híveit. „Én Hargita megyei vagyok, és tudom, hogy valamennyi választási kampányban előkerült egy-egy ilyen bomba, amely arra volt hivatott, hogy lázba hozza, és mozgósítsa a magyar választókat” - tette hozzá Mircea Dusa.
 
Kövér László a Magyar Polgári Párt politikusainak társaságában csütörtökön és pénteken a párt kampányrendezvényein vett részt Erdélyben, szombaton a csíksomlyói búcsún, vasárnap Nyirő József hamvainak újratemetésén vesz részt.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Stigma
2012. május 26. 18:25
Nyilas kampányfogás: "A nyilaspuccs után részt vett a Szálasiékkal együttműködő parlamenti képviselőkből álló úgynevezett „nyilas parlamentben”, és a Német Birodalomba is együtt menekült a németeket kiszolgáló kormányzattal."
Clermont Vitriol
2012. május 26. 11:55
Na most már jó lenne, ha a román miniszter befogná a pofáját, mert senki nem érdekel a kibaszott véleménye.
freehckr
2012. május 26. 11:46
Nem látok nagy különbséget az oláh cigány baloldaliak és a magyar baloldaliak között...
chack
2012. május 26. 11:31
Azt az egy dolgot nem értem az egész nyilatkozatban, hogy miért baj az egy demokratikus államban, ha a választópolgárok minél nagyobb számban elmennek a demokratikus szavazásra, ahol csak a demokratikusan kiválasztott jelöltekre lehet szavazni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!