Légicsapást mért Izrael Gázára

2011. március 22. 12:09

Izrael azután mért csapást Gázára, hogy három aknagránátokat lőttek ki területére.

2011. március 22. 12:09

Izrael azután mért csapást az övezetre, hogy a Hamász fegyveres szárnyához, az Ezzedín el-Kasszám Brigádokhoz tartozó palesztinok három aknagránátot lőttek ki a zsidó állam területére. A légicsapások első hullámában a Hamász egyik gázavárosi biztonsági központját, egy fémfeldolgozó, valamint egy építőipari üzemet és egy kiképző bázist támadtak. A második hullámban egy fegyveres csoportra, egy kiképző központra és egy hangárra lőttek ki rakétákat.

Danny Ajalon izraeli külügyminiszter-helyettes hétfőn közölte, a Hamász vezetőit teszik felelőssé, ha a Gázai övezetből tovább lövik Izrael területét. A Hamász válaszul kijelentette, elkötelezettek a tűzszünet betartása mellett. Az Ezzedín El-Kasszám Brigádok szóvivője is megerősítette, készek ismét tiszteletben tartani a 2009 januárjában életbe lépett tűzszünetet, ha Izrael leállítja a támadásokat.

A légitámadásban legalább 19 palesztin sebesült meg, többségük könnyebben, köztük két nő és hét gyermek.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AntiC
2011. március 22. 20:57
Úgy látszik egyre jobban kezd kibontakozni izraelben a zsidók igazi énje. Nevezetesen az, hogy született gyilkosok.Na nem baj, izraelnek és a többi önjelölt metszett f*rkú kiválasztottnak is meg vannak számlálva a napjaik. Ja és még valami. Jézus a zsidóknak: "A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja." (János evangéliuma 8.44)
Nagytestver
2011. március 22. 17:26
Mióta Londonban -többek közt- arabokkal is dolgoztam együtt, minden izraeli bombázást helyeslek!
ketroot
2011. március 22. 17:20
http://mandiner.hu/cikk/20110321_feszultseg_a_gazai_ovezetben "2011. március 21. 11:37 Szombaton 50 aknagránátot lőttek Izrael déli részére a Gázai övezetből. Izraeli határőrök szombat este lelőttek két fiatalt, akik szerintük pokolgépes merényletre készültek. Vasárnap újabb két rakétát lőttek a zsidó államra." Érdekes, hogy ide senki se kommentelt, de ha a zsidók visszalőnek, akkor már megy az óbégatás...
Nemhivo
2011. március 22. 15:43
... a paloknak sokkal többet ártanak a saját "vezetőik"...mint a zsidók.. Nem véletlen, hogy azok a palok, akik izraelben élnek, (saját párttal, képviselőkkel, időnként kormányra is kerülnek koalapartnerként)...azoknak eszük ágában sincs magukat felrobbantani, ..hőbörögni.. Még a katonaságot is megúszhatják, ha akarják..egyik arab országba sem vágynak el...az meg rémálmaik netovábbja lenne, ha a Hamasz diktálna nekik..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!