Kiért imádkozik Böjte Csaba? Hát Budaházy Györgyért

2023. május 16. 06:06

És kikkel imádkozik értük? Hát gyerekekkel.

2023. május 16. 06:06
null
Cseh Katalin
Cseh Katalin

„Nézzünk néhány tényt!

1. A magyar kormány hosszú évek óta követ el vallás, egyház és egyházi vezetők mögé bújva vérlázító bűnöket.

2. A magyar kormány egy éve női köztársasági elnököt nevezett ki, hogy bizonyítsa, ugyan Kövér László szeret a nőkre úgy hivatkozni mint “akiknek a személyi száma kettessel kezdődik”, de nincs itt semmi látnivaló, az egyenjogúság virágzik.

3. A magyar kormány lassan egyenlővé teszi saját magát a gyermekvédelemmel.

És most lássuk a mindennapokat!

1. Vajon hogyan beszélget egy bántalmazott nőről a bántalmazó és a nőt befogadó szerzetes? Az a szerzetes akit a most többször emlegetett magyar kormány már-már szentként ünnepel? “ Hát, mondom, ez most főz, takarít itt nálunk, olyan rendes asszony, ha magának nem kell, én megtartom.”  

2. Kiért imádkozik ugyanez a szerzetes? Hát Budaházy Györgyért. És kikkel imádkozik értük? Hát gyerekekkel.

3. A Böjte Csaba atya vezette dévai Szent Ferenc Alapítvány két gyermekotthonában 15 kiskorú fiút (8 és 16 év közöttit) bántalmaztak szexuálisan és fizikailag. Tíz éven keresztül rendszeresen és akadálytalanul.

Sok minden kavargott bennem az elmúlt napokban, felháborít a végtelen cinizmus ahogy az ügyet kezelik. Őszintén empatizálok az áldozatokkal és nagyon fáj az áldozathibáztató attitűd… De egy Böjte Csaba anyák napi beszédből ma már tudom, nincs semmi dolgom a fentiekkel, csak a fodrászt kell felhívnom.”

 

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. május 20. 15:23
A faszát kellene levágni ennek a rühes csuhásnak, meg a bandájának!
Fed74
2023. május 20. 13:31
Ez a csuhás rohadék, a terrorista bűnözőért imádkoztatta a Gyerekeket!
Robertoo
2023. május 18. 23:21
"És kikkel imádkozik értük? Hát gyerekekkel." Hát, kivel imádkozna? Veled? Korrupt adócsalóval? Egy ateistával? ......... Gyerekeket ti használtok fel alantas dolgaitokra.
SzabóGéza
2023. május 17. 19:14
Hamarosan rendezni fogod a számlát, EGY KICSIT PIHENSZ, és utána fogsz menni Kanadába!!!:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!