Lövöldözésben meghalt egy ember Stuttgartnál

2023. április 09. 10:44

Egy gyanúsítottat őrizetbe vettek. Mostanában rendszeresen lőnek rá emberekre a környéken.

2023. április 09. 10:44
null

A német rendőrség egy különleges csoportja letartóztatott egy férfit szombat éjszaka a Stuttgarthoz közeli Aspergben előző éjjel lezajlott lövöldözéssel kapcsolatban, amelyben életét vesztette egy 18 éves fiatal, egy másik, azonos korú pedig súlyosan megsebesült.

Az aspergi rendőrség szóvivője a folyamatban lévő nyomozásra hivatkozva nem kívánt nyilatkozni a lakásában letartóztatott személyről. Annyit mondott csupán, hogy szombat hajnalban, nem sokkal

hajnali egy óra előtt dördültek el a lövések egy parkolóban, ennek során egy 18 éves fiatal meghalt,

egy vele egyidős személyt pedig súlyos sebesüléseket szenvedett. A szóvivő szerint a környéken élők értesítették a rendőrséget.    

Asperg körülbelül 20 kilométerre van Stuttgarttól.

Az elmúlt hetekben Baden-Württemberg állam fővárosának környékén többször előfordult, hogy emberekre lőttek.

A rendőrség egyebek között azt vizsgálja, hogy van-e összefüggés az aspergi bűncselekmény és a régióban lezajlott más lövöldözések között.

(MTI)

Nyitókép: Illusztráció. Julian Rettig / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2023. április 10. 21:45
Állítólag szerb az elkövető. (Echo24. de)
mgyfree
2023. április 09. 19:05
most már tényleg oda kéne csapni a náci jobboldali csürhének, akik veszélyeztetik az állambiztonságot és a közbiiztonságot:)
Szittya66
2023. április 09. 18:19
Ezek a heves vérmérsékletű skandinávok sosem férnek a bőrükbe.
anegy_
2023. április 09. 17:44
Stuttgart már 25 éve is "nagy befogadó" volt. Már akkor is a nagyszoknyás bekötöttfejű asszonyok és szaporulataik igen nagyszámban sétálgattak naphosszat. Ez nem hatott az újdonság erejével!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!