Megszűnik az ATV ikonikus műsora, lekerül a képernyőről a neves műsorvezető

2023. április 28. 16:35

Csütörtök este 21:55-től heti váltásban két műsor kerül a tévére, az egyik a Bennfentesek című politikai háttérműsor Schiffer Andrással és Vona Gáborral,  a másik az Ostrom Tarjányi Péterrel.

2023. április 28. 16:35
null

Májusban átalakítja a műsorrendjét az ATV, a nézettségi adatokat, visszajelzéseket veszik figyelembe – írta a közleményében az ATV, amelyet a Media1.hu-nak juttatott el.

Hétfőtől péntekig a 17:25-től kezdődő Híradó után 17:55-től az ATV interaktív műsora, a Fórum lesz látható, a műsort Somos András és Szlazsánszky Ferenc vezeti. 18:40-kor kezdődik a hosszabb Híradó, ezt követi a megszokott időben az Egyenes beszéd Szöllősi Györgyivel és Rónai Egonnal, a műsorban rövid hírösszefoglaló is látható lesz.

Új időpontra kerül a frissített formát kapó A nap híre,

este háromnegyed 9-kor veszi kezdetét az aktuális témákat meghívott vendégekkel megbeszélő műsor.

Módosított felállásban folytatja a politikai megmondóembereket összeültető Öt, hétfő esténként 21:55-től kerül adásba. A csatorna vezető politikai vitashow-ja, a Csatt kedd este 21:55-kor kezdődik, a nemrég debütált Csatt 2 pedig péntek este 21:55-től. Mindkét műsort Egri Viktor vezeti.

Csütörtök este 21:55-től heti váltásban két – a csatornához kötődő rádióadón, a Spirit FM-en már futó – műsor kerül a tévére: a Bennfentesek című politikai háttérműsorban Schiffer András és Vona Gábor beszélik át a legfontosabb bel- és külpolitikai eseményeket, míg az Ostromban Tarjányi Péter reflektál az orosz-ukrán háború friss fejleményeire. A műsorvezető Vogyerák Anikó.

Az elemző műsorok után 22:50-től az Europeo, a Deutsche Welle hírmagazinja lesz látható, 

szintén Vogyerák Anikóval. Elköszön egy időre a képernyőtől az anyai örömök elé néző Stohl Luca, május elsejétől a hírbemondók csapata Köböl Anitával bővül.

Az ATV megerősítette a Mandiner információját, miszerint megszűnik az eredetileg is csak időszakosra tervezett Mai téma című műsor, Lampé Ágnes pedig lekerül a képernyőről, azonban továbbra is a Spirit FM-en lesz hallható, az Aktuál című műsort vezeti. 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bjoszika
2023. április 29. 15:01
Sajnos a Fidesz 2 bérenccel betetette a lábát ide is. Ha ők nem lettek volna 2018-ban nincs 2/3.Szomorú ez az egész!!!!!!!!!
gyaloggos
2023. április 29. 12:17
SCHIFFERT meg VONÁT együtt láttam valamelyik műsorukban, és ROPPANT nagy volt az egyetértés, gondoltam is magamban, EZEK KÉSZÜLNEK valamire úgy, ketten, közösen! OSZT imhol ni, DE AZT sem tartom kizártnak, hogy EGY ÚJ politikai formációban is gondolkodnak!
KBA98
2023. április 29. 11:31
az atv-n egyetlen műsor nézhető! Bocskor műsora!
SimplyRed
2023. április 29. 11:30
Hát sok meglepő nincs ebben a Mai téma szerintem még ellenzéki szemmel is vállalhatatlan műsor. Olyan vendégekkel, akik már olyan szinten lettek elhasználva marginális szereplőivé válva a hazai politikának nincs miről értelmesen műsort készíteni. Ott a Csatt, azért érdekes, mert van benne ellenvélemény. De elnézve az Öt mostani adásait az is kezd kiüresedni. A Réz András egyszerűen nem való oda. Hont pedig nem tudja egymaga elvinni ezt a műsort. Azért a Civil a pályán is hasonló színvonal, mint az Újságíró klub a Hírtv-n. Csak feketeöves elborult rajongóknak ajánlott. Hírtv is ezzel küzd, fél tucat média személyiség vetésforgója tapasztalható ott is. Ha ritkán, de el tudnék viselni egy-egy kormánykritikus hangot is, 2/3 ide 2/3 oda azért nem megy minden flottul ott sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!