Itt egy műholdas kép a hetven kilométeres új orosz lövészárokról

2023. április 09. 07:22

Nem állnak le az oroszok, biztosítják a bevett területeket.

2023. április 09. 07:22
null

A Kyiv Independent arról ír, hogy hetven kilométer hosszú lövészárkot ástak az oroszok a már bevett Zaporizzsjai területén – a lap az ukrán Újságírói Nyomozó Központra hivatkozik. Hozzáteszik: a hosszú árkot a Sentinel-2 műhold rögzítette, a jelenlegi frontvonal mögött található. Mint kiderüt, a lövészárok a Zaporizzsjai területen található, az orosz hadsereg kezén lévő Melitopol városától a Donyecki területen lévő Marnyivka faluig húzódik.

Hangsúlyozzák:

Oroszország, állítólag nagyszámú, közép-ázsiai munkássereget alkalmazva, szeptemberben kezdte meg ennek az erődítménynek az ásását,

a különböző fényképes bizonyítékok erre utalnak.

Emlékeztet a lap: Oroszország a háború első szakaszában elfoglalta a Zaporizzsjai terület nagy részét, a frontvonal pedig ezen a területen a legstatikusabb Ukrajnában a hatalmas, sík, nyílt mezőik miatt, amelyek megnehezítik a nagyszabású offenzívákat.

Nyitókép: Twitter

***

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. április 09. 15:58
Szar zsidó hohol propaganda. Hazug is, szánalmas is, aljas is. Olyan mint a zsidó, meg a hohol.
Wendriner
2023. április 09. 14:52
Látszik nem voltál katona. Brit hírszerzők szerint a ruszkik gyalásóval vannak csak felszerelve.
Besewayo
2023. április 09. 13:42
Ukrajna egy BÁBÁLLAM, AMELY NEM IS MŰKÖDŐKÉPES, HA NEM BÁBOZIK VELE VALAKI . Kárpátalja ukrán kézre kerülése mellesleg az összes jelenlegi és korábbi területük hozzájuk kerülésének állatorvosi lova: adták-vették a környező országok, míg végül a Szovjetunió tette rá a véres kezét. Ott aztán Jelcin mindent bagóért elprivatizáló, bamba elnöklése alatt akkora kupleráj támadt, hogy egész atomfegyver-arzenálokat loptak el mindenféle akasztófára való kalandorok; pont országrészeket ne tudtak volna észrevétlenül lenyúlni? Kárpátalja a Szovjetunió szerzeménye volt, és mindössze földrajzi okokból maradt Ukrajnánál, a korábban az oroszokhoz tartozó Krím valahogy náluk felejtődött 1991 decemberében, a többit meg kapták a szovjettől. Az övék maradt, náluk felejtődött, kapták… – mint valami lesajnált, félbolond falusi kéregető. Ezek a hatalmas hősök az egész szarkupacot így lapátolták össze, és nincs egy négyzetmétere, amely ne más országot illetne.
Bell & Sebastian
2023. április 09. 13:16
A lövészárok nem így szokik kinézni, harckocsiakadály lesz az.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!