Majd elmagyarázzák, miért van rendben, ha a Biden család üzletel Kínával

2023. március 21. 07:59

Brezsnyev utolsó éveinek mentális és szellemi állapota olyan volt, mint Biden elvtársé.

2023. március 21. 07:59
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt

„Majd meg- és elmagyarázzák, miért van teljesen rendben, ha a Biden család üzletel Kínával, és miért a demokrácia halála és a diktatúra feketeseggű ördöge, ha Magyarország. S persze majd kussolnak is róla. Ez nem lesz vezető hír a CNN pöcegödrében meg a 444 dögkútjában. S majd Pressman is haza szalad panaszkodni, mekkora itt az Amerika-ellenesség.

Ja. Ezt ismerjük. Ez pontosan ugyanolyan, mint annak idején a szovjet-ellenesség volt. Ócska, hazug, undorító, farizeus gazemberek pofáztak róla, egy ócska, hazug, undorító, farizeus világból, amely megpróbált mindent maga alá gyűrni.

És Brezsnyev elvtárs utolsó éveinek mentális és szellemi állapota is éppen olyan volt, mint Biden elvtársé. Na szóval: kuss a nevetek, farizeus, hazug gazemberek. És a Kínától kapott pénzből vegyetek kaki-baki mentes pelust a nagypapinak. Pressmannak meg puszi…”

Nyitókép: SAUL LOEB / AFP

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. március 22. 07:23
Ne feledjük, tavaly februárig Oroszországot elég volt nem kedvelni, de azért bizniszelni még szabadott velük. A háború kitörése óta viszon gyűlölni kell őket, ha valaki irtani akarja őket azt fegyverrel és pénzzel kell támogatni, üzletelni pedig szigorúan tilos, bármennyire is káros ez az illetőnek. Ez a nyugati értelemben vett szolidarítás. Bidennél meg majd elég lesz annyit mondani, hogy eddig csináltuk, mostantól meg majd nem csináljuk. Aki mást mond, azt ellenségnek bélyegzik, a büntetéséről pedig később döntenek. Trump egy őrült volt (és ezért is gyűlölni kellett), mert kereskedelmi háborút kezdett Kínával az egyenlőtlen kereskedelmi mérleg miatt. Biden hős lesz (és imádni kell), ha majd megtámadja Kínát.
tevevanegypupu
2023. március 21. 17:08
Na ebben viszont tökéletesen igaza van..
istvanpeter
2023. március 21. 14:43
De ne felejtsük el, hogy az Egyesült Államokat már jórészt a háttérhatalmi világmaffia irányítja!
NewHorizon
2023. március 21. 12:07
"Pressmannak meg puszi.." Ez tényleg elég pikánsra sikerült. Gondolom ismert, hogy az angol szó, 'pussy' (magyar kiejtéssel: puszi) jelentése (az angol 'cat' szó mellett) macska/cica, de ezen kívül szleng, vulgáris formában is használt, a nőí nemi szervre utalva.(Mint szlenget, sokszor használják gyáva emberek minősítésére is: "you pussy!") Mivel Pressmann egy buzi (és angol anyanyelvű), a fenti üdvözlet/üzenet rendkívül találó! --------------- Pár szó a velejéig korrupt Biden bandáról: Videó: A magas integritással rendelkező író (pl. egyik könyve: Clinton Cash), politikai szaktanácsadó, Peter Schweizer megerősíti ebben az interjúban, hogy a Biden család milliókat kapott Kínától. (Természetesen a nemrég beidézett pénzügyi nyilvántartások bizonyítják a pénz-átutalásokat, így a jelenlegi felügyelő bizottság ezt rendkívüli biztonsági veszélynek minősíti, mert nyilvánvalő, hogy Biden ennek cserébe szívességeket kellett és továbbra is kell, hogy tegyen Kína javára – mindegy, hogy miket állít és tagad.) https://thedrilldown.com/newsroom/schweizer-says-theres-no-question-that-the-biden-family-received-this-money-from-china/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!