Amerikai lap: Orbán Viktort gyűlöli a nyugati elit

2023. január 25. 08:45

Az American Conservative szerint a migráció elutasításának köszönhetően Magyarországon nem jelent napi problémát a gettósodás, az antiszemitizmus és a terrorizmus.

2023. január 25. 08:45
null

Miközben az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában hazug narratívákat gyártanak Magyarországról, az amerikai társadalom a teljes szétesés határára került – írja az American Conservative hasábjain Rod Dreher.

Az Egyesült Államokban történt lövöldözések kapcsán a szerző kiemeli, hogy a tengerentúli események Budapestről más perspektívában láthatóak. Dreher szerint a nyugat-európaiaknak a média narratívája Magyarországot mumusként állítja be. Ennek oka, hogy az ország élén Orbán Viktor áll, akit a nyugati elit több okból is gyűlöl. „De

a migráció elutasításának köszönhetően Magyarországon nem jelent napi problémát a gettósodás, az antiszemitizmus és a terrorizmus

– egyszerűen azért, mert itt nem élnek tömegesen muszlim bevándorlók” – fogalmaz a szerző, aki szerint a nyugati média antiszemitának állítja be Orbánt és kormányát, mert kritikával illeti Soros Györgyöt, miközben a budapesti zsidók félelem nélkül élnek.

A Magyarországról szóló narratíva valójában arra szolgál, hogy a nyugati szavazók ne tegyék fel a kérdést: miért biztonságosabb Magyarország, mint saját országuk? Dreher kitér arra is, hogy a genderlobbi még nem teljesedett ki Magyarországon, de az USA és az EU mindent megtesz, hogy ide is elhozza a „szabadság áldását” az LMBTQ-jogok kiterjesztésével és a nemváltás népszerűsítésével.

A magyarok viszont igyekeznek megvédeni azt, ami kultúrájukból még megmaradt, ezért szállnak szembe Sorossal is

– véli Dreher. Szerinte a milliárdos arra használja vagyonát, hogy Magyarországot és a többi posztkommunista államot San Franciscóvá változtassa.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benkő Vivien Cher

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatman
2023. január 25. 19:03
így van...
BlancoAgilon38
2023. január 25. 17:35
Nrm igazán érdekel az, hogy milyen "elit" gyűlöli Orbán Viktort. És az sem, hogy mit tesz az USA ezzel kapcsolatban. Kapálóznak, miközben náluk csak úgy halomra lövik az embereket, buzeránsok illegetik magukat két-három évesek előtt. Azt szeretném, ha minden mások életébe erőszakosan beavatkozni kívánó/beavatkozó azonnal megdögöljön.
VerdbenekhyKeményFarkas
2023. január 25. 14:05
Egy kéthavonta, ötezer példányban megjelenő lapocska...
Reszelő Aladár
2023. január 25. 13:43
A nyugati gondolkodás egyik sarokköve, hogy nekik van egy MEGOLDÁS a fiókban egy problémára és jó pénzért eladják másoknak. De a MEGOLDÁS érjen is valamit a vevőnek, előtte meg kell csinálni a PROBLÉMÁT is. Na mi meg erre nem voltunk hajlandóak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!