Ma van a roma holokauszt nemzetközi emléknapja

2022. augusztus 02. 14:09

Mi azért dolgozunk, hogy Budapesten senkinek se kelljen félnie bőrszíne, identitása vagy vallása miatt.

2022. augusztus 02. 14:09
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely

„Azokra a roma honfitársainkra emlékezünk, akiket csupán származásuk miatt elszakítottak otthonaikból és haláltáborokba hurcoltak. De az emlékezés mellett jóval többel tartozunk az áldozatoknak. Mi azért dolgozunk, hogy Budapesten senkinek se kelljen félnie bőrszíne, identitása vagy vallása miatt. Sokszínűségünk és összetartásunk miatt vagyunk erős város. Kiállunk azokért, akiket ma is megbélyegeznek, mert csak így akadályozhatjuk meg, hogy a gyűlölet ismét utat törjön magának.”

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2022. augusztus 03. 23:01
"Mi azért dolgozunk, hogy Budapesten senkinek se kelljen félnie bőrszíne, identitása vagy vallása miatt." Pedig a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak és nők komoly - mondhatjuk: rendszerszintű - üldözésnek vannak kitéve Budapesten. Méghozzá az önök részéről, tisztelt Fenyőünnep Gelgely buzipesti főbolgárnepper úr! Szóval miről tetszik beszélni???
zakar zoltán béla
2022. augusztus 03. 12:36
Álszent 0!
Kókuszmackó
2022. augusztus 03. 10:24
"Mi azért dolgozunk, hogy Budapesten senkinek se kelljen félnie bőrszíne, identitása vagy vallása miatt." bőrszín - jártál már arra, ahol nem biztos, hogy szerencsés, ha fehér vagy? identitás - szerinted magyarnak lenni uncsi; igaz, félni még nem kell miatta, de mondjuk te szégyelled vallás - szerinted a kereszténység is uncsi, te itt a többi vallásra gondolsz
konfucius
2022. augusztus 03. 00:32
Mivel Budapesten senkinek nem kell félnie se bőrszíne, se vallása miatt, most végre kiderült, hogy miért nem csinálsz semmit majdnem három éve. Az identitásokat is majdnem sikerült belecsempészned a dologba, de sajnos lebuktál vele. A te identitásaid, amiket annyira védeni akarsz, ugyanis légből kapott dolgok, amelyeket mesterségesen kreáltak a tengerentúli haverjaid, kifejezetten abból a célból, hogy a normális identitásokat relativizálni tudják. Szóval nem, kedves geri.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!