Medvegyev: Jobb télen melegben lenni az oroszok társaságában, mint büszke magányban, kikapcsolt radiátorral

2022. augusztus 18. 21:03

„A köztudat kezd fuldokolni a cinikus hazugságok alatt, amelyeket a bűzös hírfolyam a megfáradt európaiak fejére zúdít” – fogalmazott az orosz politikus.

2022. augusztus 18. 21:03
null

A Telegramon jelentkezett be Dmitrij Medvegyev, az orosz biztonsági tanács elnöke.

A tömegek szociológiája vs. az idióták politikája: ki kicsoda?” – kezdte bejegyzését az orosz politikus.

Majd így folytatta: „Az európai kormányok, különösen a koldus baltiak, a dühöngő lengyelek és a NATO-ba menekülő finnek azon versengenek, hogy

Szó szerint: az oroszokat megvetik, és nem akarják, hogy bárhová is beengedjék őket. A vízumokat el kellene törölni. Elfelejtett könyvek, festmények, zene. Gázt és olajat nem vesszük. Bár, az utóbbiakkal nehezebb lesz, főleg a hideg télre számítva”.

Hozzátette: „Tehát nincs kapcsolat az oroszokkal, mostantól kezdve és mindörökké”!  

„Ugyanakkor a közvélemény-kutatások eredményeiből ítélve az átlagpolgárok nem vesztették el a józan eszüket.

Teljes értékű kapcsolatokat akarnak, mint amilyenek korábban voltak. Normális személyes kapcsolatokat akarnak, orosz energiát a kazánjaikban, a mi piacunkat az áruiknak, sikeres kereskedelmet, a mi turistáinkat a múzeumaikban és kávézóikban” – fogalmazott Medvegyev.  

Kifejtette: „Persze, csúnyán átmosták az agyukat. De a propaganda csatornában a fekália nyomásának van egy határa. A köztudat kezd fuldokolni a cinikus hazugságok alatt, amelyeket a bűzös hírfolyam a megfáradt európaiak fejére zúdít. Ahogy Orwell is megírta... radiátorok hidege az európai szolidaritás melege, és az élelmiszerüzletek áremelkedése a minimális ára az európai demokrácia megőrzésének, amelytől orosz medve megfulladhat”.  

 

Nyitófotó: AFP

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. augusztus 19. 15:31
Bújjon melléd a felcsúti csüngőhasú..:)
Isten jobb keze
2022. augusztus 19. 09:59
Az oroszokat felkell darabolni hasonlóan Magyarországhoz! Ki kell venni a monopol gáz helyzetet a kezükből vissza élnek vele!
Krupp Skya
2022. augusztus 19. 09:26
Nincs igaza Medvegyevnek. Én Bokros Lalyosnak a panamai bölcsnek adok igazat, aki szerint jobb megfagyni és éhen dögleni a Bokros Lalyos reform nyugdíjából mint gondtalanul élni judeó bolsevikok kárára.
Kókuszmackó
2022. augusztus 19. 07:28
Különben meg február óta megy az arcoskodás az EU-ból meg a csatlósaitól. Elképzelhetőnek tartom, hogy az oroszok szándékosan nem törekedtek a háború gyors befejezésre. Miért? Hogy az "igazságosság és helyes út" azonnali és azóta is pofázó bajnokainak (jó sokan vannak) a tél közeledtével legyen ideje belátni a tévedésüket. És mi van, ha nem látják be? Az emberek majd minden országban szépen eldöntik, hogy meddig és mit hajlandóak nélkülözni okoskáék okosságai miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!