Találkozót kért Gelencsér Ferenc Palkovics Lászlótól (videó)

2022. július 18. 21:56

A Momentum politikusa vacsora közben lépett oda a miniszterhez egy futár társaságában.

2022. július 18. 21:56
null

Ahogy arról lapunk is beszámolt, hétfő estére tüntetést szervezett a Momentum a Sándor-palota elé, miután Novák Katalin köztársasági elnök aláírta a katatörvény módosítását.

A 444.hu arról is értesült, hogy Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke a Várban kapott egy „fülest” arról, hogy Palkovics László technológiai és ipari miniszter az egyik közeli étterem teraszán vacsorázik.

Az ellenzéki képviselő ezt követően egy futár kíséretében megjelent a tárcavezető asztalanál, és

magyarázatot kért arra, hogy a kormány miért módosította a katatörvényt.

Megegyeztek egy találkozóban

Palkovics azt mondta, hogy „már sokszor elmondták, most ne zavarják a többi vendéget”. Gelencsér végül kapott egy időpontot a minisztertől egy egyeztetésre, majd távozott.

Kele János, a Momentum elnökségi tagja egy videót is publikált a találkozóról, amelyet alább tekinthetnek meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Abiondi
2022. július 19. 10:14
A momós kisfiú remélem visz majd egy csokor virágot a találkozóra, ha már kikényszerített egy randit a miniszter úrtól! :)))
aaabbbccc
2022. július 19. 07:57
javaslom ennek a tudatlannak, hogy guglizzon ra, hany orszagban mondtak ki, hogy az Uber soforok alkalmazottak aztan el lehet gondolkodni, mi a kulonbseg a foodpanda futar es az uber sofot kozott es amikor rabszolgatorvenyeznek meg a munkavallalokert aggodnak, akkor miert nem faj nekik, hogy a pizzafutarnak nincs fizetett szabadsaga meg nem lesz nyugdija
cutcopy
2022. július 19. 07:47
Na tessék, kiderült hogy évek óta nem tárgyalt a kormány a biciklifutárokkal, gondolom Gyurcsányék még napi szinten.. )
Kétes
2022. július 19. 06:27
Nem mellesleg az ételfutárok anyacégei külföldi veszteségesen(?!) működő multik, akik a magyar adóbefizetések elcsalásávan segédkeznek. Az pedig kiváló ötlet, hogy a mobilis ételfutárokat használ(hat)ják a külföldi szolgálatok üzenetküldésre. Az atv szervező szerepe a tüntetések céljainak közvetítésével szibtén jól detektálható. Alinsky most poldog, ha a tanítványait látja!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!