Puzsér Róbert: „Tényleg olyan nagy baj van a kormánnyal, ha csak ennyien vagyunk kint?”

2022. július 22. 21:23

„A magyarok '56 óta nem küzdöttek semmiért” – jelentette ki a publicista.

2022. július 22. 21:23
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, pár száz résztvevővel zajlik a Kétfarkú Kutya Párt péntek estére meghirdetett demonstrációja az Erzsébet hídon.

A felszólalók között volt, aki ezt szóvá is tette. Többek között Puzsér Róbert publicista is – írta az Index helyszíni tudósításában.

„Nem az Orbán-rendszer a fő probléma, hanem a magyar társadalom helyzete”

Puzsér Róbert a színpadon kijelentette, hogy „a magyarok '56 óta nem küzdöttek semmiért”. Szerinte jó lenne, ha az ellenzéki érzelmű magyarok emlékeznének arra, hogy „a változásnak velünk kell kezdődnie”.

Majd azzal folytatta, hogy

Ezt követően feltette a kérdést: „Tényleg olyan nagy baj van a kormánnyal, ha csak ennyien vagyunk kint?”

Puzsér Róbert kitért arra is beszédében, hogy szerinte a magyarok nem küzdenek semmiért. „Orbántól várják, hogy küzdjön Brüsszel ellen, Gyurcsánytól várják, hogy küzdjön Orbán ellen, csak a magyaroknak semmit ne kelljen csinálni” – mutatott rá a publicista a beszámoló szerint.

Nyitókép: Facebook

Összesen 171 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NETUDKI
2022. július 24. 20:40
Magas ez neked Robi , mint nyúlnak a farzseb .......... Azért mert ilyen agyilag zoknik kitalálnak baromságokat , arra nem érzékeny az igaz Magyar ........ Majd amikor kell ott lesznek ....... Addig örülj , míg hallgatnak .
amca
2022. július 24. 18:25
Na ez az álliberalizmus, a moschlék maga. Ki oktat bennünket ??? Aki 18 éves koráig beszahart,behudjozott minden nap. Sírt mint a síróbaba. Mentálisan súlyosan sérült. Megélhetési bűnöző ,csigaszedő.
amca
2022. július 24. 12:26
TUDOD CSIGAZABÁLÓ, nem jó tscorónak lenni. Vettem nemrég 1 db VW-t Nézegetem a frszeket,at enyém a legöregebb. Na látod ez a te bajod. Pedig 6 500 000 ba került. Irkálj ,firkálj,és légy elégedett ahogy a hébércsahos konczzsuzsa énekli.
Dezsőke
2022. július 24. 11:00
vigyázz, nehogy valami agyvérzést, vagy infarktust kapj magadtól
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!