Megint megbénítanák a belvárost: ismét hídlezárásra készülnek a futárok

2022. július 21. 19:42

Újabb hídfoglalást helyeztek kilátásba.

2022. július 21. 19:42
null

A megbeszéltek szerint csütörtök délután megjelent a Technológiai és Ipari Minisztérium épülete előtt Kolesár András, az a futár, aki a hétfői tüntetésen találkozott a budai Várban az épp vacsorázó Palkovics Lászlóval, a tárca vezetőjével. Mint ismert, Gelencsér Ferenc, a Momentum vezetőjének jelenlétében egyeztek meg arról a miniszterrel, hogy július 21-én egyeztetnek. Erre végül nem egyedül, hanem két másik futárral együtt érkezett meg – írta a 24.hu.

Kolesár az egyeztetés előtt rövid sajttájékoztatót is tartott, ahol élesen kritizálta  a katatörvény módosítását. A sajtótájékoztatón követeléseiket hangoztatta.

Hétfőn reggel ismét lezárják a Margit hidat

A 24.hu arról a találkozó után arról számolt be, hogy a futárok szerint nem sikerült elérniük, amit akartak. Emiatt a tiltakozásokat folytatni fogják, hétfő reggel hét órakor pedig ismét lezárják a Margit hidat.

***

A Mandiner heti kibeszélő podcast-sorozatában Bayer Zsolt közreműködésével beszéltük át a közéleti fejleményeket, ahol szóba került a katatüntetés is.

Podcastunkat megtekintheti itt:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Piliscsabai
2022. július 22. 08:11
A hídlezárás önkényesen megakadályozza az emberek szabad mozgását, ezt utonállásnak hívják és már a középkorban súlyosan büntették
Nabakker
2022. július 22. 07:54
Adóelkerülő parádé. "Hurrá"
ivanoohe
2022. július 22. 07:38
Elmennek ezek abba a kurva anyjukba
Csikasz
2022. július 22. 07:37
Nem tudom, hogy a futár lét mit követel meg, de úgy ránézésre a magas szintű képzés és iskolázottság nem tartozik közéjük. El lehet menni mondjuk most kőműves segédmunkásnak. Most rettentő jól keresnek, és ott is lehet hordani téglát, betont, vasatat és egyébb finomságokat. Mondjuk lehet, hogy akkor nincs meg az a fíling, hogy a belvárosban raszta hajjal köcsög mód felhajtok az útról a járdára a gyalogosok közé, majd ismét vissza az útra a kereszteződés után srégen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!