Serpenyővel náspángoltak el egy krokodilt

2022. június 23. 17:59

Kai Hansen elmondta, hogy nem ez volt az első eset, hogy serpenyővel bírta jobb belátásra az állatot.

2022. június 23. 17:59
null

Serpenyővel üldözött el egy krokodilt egy ausztrál férfi, amiről videó is készült. Az eset az Ausztrália Északi Terület nevű régiójában, Darwin település közelében, egy turistaszállón történt. A felvételen látszik, hogy a férfi – aki a szálláshely tulajdonosa, – egy serpenyővel megközelíti az épület közelében pihenő ragadozót. A krokodil ráveteti magát, a férfi azonban néhány határozott ütéssel megfutamítja. 

 

 

Utóbb kiderült, hogy a krokodilt azért kellett elüldözni, mert valaki távozni akart a szállásról, de így nem tudott volna biztonságosan elmenni. Sőt mi több: a három és fél méter hosszú krokodil – amelynek Casey a neve – lényegében a kocsmáros, Kai Hansen háziállata. 

– mondta Kai Hansen az ABC hírportálnak. Hozzátette: nem ez volt az első eset, hogy serpenyővel bírta jobb belátásra az állatot. Állítása szerint az egész azzal kezdődött, hogy egyszer serpenyőben vitt élelmet Casey-nek, mire a krokodil megtámadta, és jobb híján ezzel védte meg magát.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
critical man
2022. június 24. 16:04
Nekem erről a szibériai medvepásztor jutott eszembe, akit az állam északi sarki kiküldetésre küldött. Ott az elvtárs feltépte a konténer ajtaját, és úgy elverte a medvét, hogy eszébe nem jutott visszajönni.
kizökkentidő
2022. június 24. 12:09
Vitéz László https://www.youtube.com/watch?v=DfSq7Zdf5hs
Nabakker
2022. június 24. 11:31
Mire jó a nagymamucikájának a leánykori báli legyezője :)
Griffi
2022. június 24. 09:33
Szegény kroki :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!