Bencsik kontra közmédia: folytatódik a vita

2022. április 13. 20:35

„Bencsiket utolérte a baloldali hisztéria” – írta a hirado.hu névtelen cikke a közmédiát kritizáló Bencsik Gáborról, aki szerint „személyeskedő” és „hazug” kritika érte őt.

2022. április 13. 20:35
null

„A korábban Soros György által finanszírozott alapítványnak dolgozó Bencsik Gábor is beállt abba a baloldali sorba, melynek tagjai rendszeresen, alaptalanul vádolják a közmédiát, amikor arról elmélkedett, hogy Márki-Zay Péter csütörtökön az M1 és a hirado.hu közös műsorának vendége lesz” – írta a hirado.hu névtelen véleménycikke annak kapcsán, hogy a Magyar Krónika munkatársa kritizálta a közmédia működését. A cikkben Bencsik korábbi MÚOSZ-os pozícióját is felemlegeti a hirado.hu ismeretlen szerzője.

Bencsik Gábor újabb posztban reagált a hirado.hu cikkére: „Hosszú, személyeskedő, hazugságokkal és csúsztatásokkal teli cikkben reagált a hirado.hu ismeretlen szerzője a tegnap írt posztomra a közszolgálati televízióról. Természetesen semmi kedvem tételesen cáfolni azt a sok ostobaságot, amit leírtak, az egész nem ér annyit. Csupán ide idézném A tanú című film egy részletét: »Jelentem, nem értem. Ez egy komoly névtelen feljelentés volt... géppel írva«” – írta a publicista, szerkesztő.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bölcsbagoly
2022. április 14. 19:06
Vagyis a moslék a törvényszerint neki járó egy órás ingyen reklámidőt sem használta fel a köztv-n, de pofáznak róla, hogy nem volt lehetőségük ott szerepelni! S ezt ez a két álfideszes bohóc kaméleon még meg is erősíti! Bencsik/Zöldi ehhez mit szóltok?
bölcsbagoly
2022. április 14. 18:40
S ez miért is történt? https://index.hu/belfold/2022/04/14/reklamido-ellenzeki-partok-kozmedia-mediatorveny/
ben2
2022. április 14. 16:23
A konszolidációval együttjáró jelenség, hogy mindkét oldal ultrái megpróbálják a párbeszédet árulózással elfolytani. Ugyanezt a mocskolódást kapja most Mérő László is a ballibektől, amikor olyasmit mer állítani, hogy akkor sem lett volna csalás, ha ők nem felügyelik a választóköröket. Minden oldal saját szavazóin múlik, hogy mennyire engednek teret a saját ultráinknak. Véleményem szerint attól, mert valaki kimondja a nyilvánvalót még nem válik árulóvá, mivel segít tisztábban látni és jobb döntést hozni. Ami konkrétan a köztévét illeti, tetszik vagy sem, de elfogult jobboldali törzsszavazóként is azt mondom, hogy a gátlástalan kormánypárti agitprop, amit néha megengednek maguknak már kontraproduktív. A köztévével szemben nem lehet elvárás, hogy a saját elfogult értékítéletünket tükrözze, még akkor sem, ha a másik oldal csak akkor ismerné el pártatlannak, ha az ő irányukba leejtene a pálya. Azt is fel kell ismernünk, hogy a köztévé legtöbb közéleti műsora egyszerűen nívótlan. Középszerű (vagy az alatti) megélhetési újságírók politikai dörgölőzéssel próbálják ellensúlyozni a tehetség és a szakmai tudás teljes hiányát. Amikor éppen Horn Gyuláéknak és Gyurcsányéknak nyaltak, akkor is ez volt a véleményem és sajna a köztévé ebben a tekintetben nem sokat változott. Szvsz így négy kétharmados győzelem után már beleférhetne az a luxus, hogy a közpénzen fenntartott média ne csak a kormány s..gét nyalja 0-24-ben, mert mi pontosan tudjuk, hogy nem ezen múlt a siker (hiába kajabálják az ellenkezőjét a ballibek), tehát egy jobb minőségű köztévével, amit legalább a mérsékelt ellenzéki választók is valamennyire magukénak érezhetnek, csak nyerhetnénk.
bölcsbagoly
2022. április 14. 14:59
Ez a két bohóc s pártfogóik nem érik fel ésszel, hogy municiót szolgáltatnak a választások eredménye miatt kesergő hazai és külföldi moslékosok kezébe, amivel támadhatják tovább a kormányt, az országot. Vagy rettentően buták, vagy még inkább rettentően gazember kaméleonok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!