Lefestették Máramarossziget háromnyelvű helységnévtábláját

2021. augusztus 07. 13:29

Három napot bírt ki a felirat.

2021. augusztus 07. 13:29
null

Kihelyezése után három nappal lefestették a Máramarossziget Szarvaszó felőli bejáratánál a háromnyelvű helységnévtáblát – írja Facebookon az RMDSZ. 

Sajnálatos, hogy 2021-ben egy többnyelvű tábla még mindig zavar egyeseket, és hogy ilyen vandál cselekedetekkel megrongálják”

– fogalmazott Orosz Krisztofer Levente máramarosszigeti elnök. Hozzátette: kérni fogják a polgármesteri hivataltól a tábla tisztítását.

Nyitókép: Facebook 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2021. augusztus 10. 10:42
Ne feledjük: A magyar területek soha nem kerültek volna Romániához, ha az Egyesült Államok nem rendelkezik úgy, hogy odakerüljenek. A románok pedig éltek, és élnek a lehetőséggel amit kaptak. A USA-nak, és a többi nagyhatalomnak felül kellene vizsgálnia ezt a döntést. A száz éve fennálló helyzet egyik országnak sem jó. A múltban és a jövőben is folyamatos a feszültség ellenségeskedés, de hát ez volt a céljuk, amikor a döntést meghozták.
reflex2
2021. augusztus 10. 09:26
Emberek! Én nem értem ezt. Meddig csinálhatják ezek a mocskosságaikat? Biztos, hogy nincs valami korrekt de radikális megoldás, mert a diplomácia és a jogok betartása már rég nem hoz eredményt?
BalázsSzabolcs
2021. augusztus 08. 23:21
A románoktól ennyi telik kisebbségi komplexusuk van pedig már ók vannak tobben!
BalázsSzabolcs
2021. augusztus 08. 23:20
Azok akik nem tekintik magyarnak a határontúliakat és románozák, ukránozák óket nem magyarok hanem a testvért a testvér ellen uszító paraziták! Egy igaz magyarnak fáj Trianon és szánja az elszakadtakat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!