Kislány készített villáminterjút Orbán Viktorral

2021. augusztus 18. 14:19

Julietta Poli villáminterjújának azóta több mint 17 ezer megtekintése van az Instagramon, szerdán pedig Orbán Viktor is megosztotta oldalán a videót.

2021. augusztus 18. 14:19
null

Július 25-én egy zeneakadémiai koncerten egy fiatal hölgy odaugrott Orbán Viktor miniszterelnökhöz és kifaggatta, hogy lehet valaki miniszterelnök és hogy mik a legjobb egyetemek Magyarországon? 

A miniszterelnök erre kifejti, hogy több úton is el lehet jutni a miniszterelnöki székig, majd a magyar felsőoktatás helyzetéről is beszél.

Julietta Poli villáminterjúját szerdán azonban Orbán Viktor is megosztotta instagram-oldalán, amikor már 17 ezer megtekintés volt rajta. Az eredeti videót itt tekintheti meg:

 

 

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NoSS
2021. augusztus 19. 12:40
Jók ezek a spontán videók! Menjünk mama nézzük meg a malackákat az ólban. Úgy hazamennék már a mocskos angliából, már évek óta indulok. Csak maga miatt! Ja bocs, pont maga miatt jöttem el.
bölcsbagoly
2021. augusztus 19. 12:09
Majd ha az ellenzéki újságíró (= firkász) felnő ennek a leánynak a szintjére!
..--..
2021. augusztus 19. 10:36
-zsoltkom- Már ahogy néz Orbán szelfizés közben az is büntetőjogi kategória... és 18 év korhatáros karika kell (kellene) hozzá, gyerekeink védelmére. Ennek az Orbán-képnek a megjelenéséhez (is) szülői engedély kellett volna, hogy nézni lehessen. Komolyabb katolikus időkben Orbánt ezért a képért az ország másik végébe kergették volna... vagy megúsztatták volna kötözött kézzel, hogy bűnös-e. De ma már semmi sem a régi. "ahol angyalnak nincs helye, de az ördög sem fekete. Van néhány perc, a többit, a többit, a többit, – barátaim, a többit eheti a fene."
files32
2021. augusztus 19. 08:19
Orbán pedo.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!