Fel kell számolnunk az intézményesített korrupciót

2021. augusztus 08. 10:25

A közpénzt az oligarchák gazdagodása helyett az emberekre kell költenünk.

2021. augusztus 08. 10:25
null
Cseh Katalin
Cseh Katalin

„Egy új Magyarországhoz nem csak helyi, de rendszerszintű változásokra is szükség van. Fel kell számolnunk az intézményesített korrupciót, és a közpénzt az oligarchák gazdagodása helyett az emberekre kell költenünk: iskolákra, kórházakra, lakhatásra, és egy zöldebb városra.

Paróczai Anikó országgyűlési képviselőként pontosan ezt fogja tenni. Anikó kispesti önkormányzati képviselőként az elmúlt két évben már számtalanszor bizonyította elkötelezettségét a korrupció elleni harcban. Arra kérlek titeket, Budapest 09-es számú választókerületében, Kőbánya-Kispest területén támogassátok a Momentum jelöltjét, Paróczai Anikót az előválasztáson!

Hajrá Anikó!”

Fotó: Cseh Katalin, Facebook

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2021. augusztus 10. 09:00
A legkorruptabbak üvöltöznek a korrupció ellen. Amerikai tömegkommunikációs módszer.
makapaka2
2021. augusztus 09. 10:22
Botmixeres, elkezdheted a saját pártotok felszámolásával!
púpos
2021. augusztus 08. 21:01
dr. cseh botmixer katalin lesz a momentum zuschlagja
Box Hill
2021. augusztus 08. 20:22
Fel. Kezdve a kommunistákkal é s azok tettei haszonélvezőivel. "Egy járási kommunista párttitkárnak már a pozíciója is feltételezi a bűnözői gondolkodásmódot." (Lev Tyimofejev)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!