Megszökött az ugandai súlyemelő az olimpiai faluból, hogy Japánban telepedjen le

2021. július 20. 14:04

Megtalálták az ugandai olimpiai csapattal Japánba érkezett súlyemelőt, aki pénteken tűnt el.

2021. július 20. 14:04
null

A 20 éves Julius Ssekitoleko szállodai szobájában hagyott írásos üzenetében annyit közölt: nem akar hazatérni, és a szigetországban kíván letelepedni.    

A sportolóra Jokkajcsi városában, edzőtáborától 170 kilométerre bukkantak rá a hatóságok, és egyelőre a rendőrségi kihallgatása zajlik. A szervezők szerint még nincs döntés a súlyemelő sorsa felől.    

Ssekitoleko az afrikai ország olimpiai küldöttségével egyetemben nem a fővárosban, hanem Izumisano városában szállt meg, ahol – mivel ketten is pozitív koronavírustesztet produkáltak – elkülönítették a csapatot. Az ugandaiakat azóta is naponta vetik alá Covid-vizsgálatnak, ám a pénteki tesztelésen a kilencfős sportolói delegációból Ssekitoleko nem jelent meg.

(MTI)

Fotó: MAKOTO KONDO / YOMIURI / THE YOMIURI SHIMBUN VIA AFP

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DoomGuy
2021. július 21. 06:09
Á egy újabb néger agysebész. Okos.
kozmosz
2021. július 20. 22:48
A kép biztosan nem valódi. Ilyen hosszú, vékony lábakkal súlyemelő nem létezik.
mucsay
2021. július 20. 20:39
aszem a japánoknak kezdhet elege lenni ebből az olimpiából
iIonah
2021. július 20. 20:23
A barom úgy gondolta, hogy Angliában van, hiszen az is sziget. Hát akkor sok szerencsét kívánok a 16 éves háborús menekültnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!