Fidesz vs. társadalom

2021. június 16. 14:42

A Fidesz–KDNP az itt megjelent tizen- és huszonévesek életének megnehezítéséről döntött kedden.

2021. június 16. 14:42
Lakner Dávid

„A melegellenes részek viszont nemcsak hogy aljasak és uszítóak, de, ahogy Perintfalvi Rita is felhívta rá a figyelmet, hátráltathatják a pedofil ügyek feltárását. Merthogy könnyebben lesz olyanokból is szexuális bűnelkövető, akiknek kiskoruktól el kell fojtaniuk, hogy a saját nemükhöz vonzódnak. (Tehát nem a felvállalás, hanem az elfojtás a kártékony.) Mindehhez hozzájön, hogy a melegellenes indulatkeltésnek társadalmi támogatottsága sincs, hiába sugallják az ellenkezőjét a kormánypárti megszólalók. Az IPSOS 2021 közvélemény-kutatás mutatta ki: »a magyarok 59%-a szerint azonos jogokat kell biztosítani az örökbefogadás területén az azonos nemű pároknak, 60%-uk szerint pedig az azonos nemű párok ugyanolyan jó szülők, mint a különböző neműek.«

A törvénymódosítás társadalmi elutasítottságát mutatta a hétfő esti, jelentős részvétellel megtartott tüntetés is. Fiatalok ezrei mentek ki a Kossuth térre, elutasítva a gyerekbántalmazók és a melegek, transzneműek összemosását. Akármekkora hévvel is mantrázza Szánthó Miklós az Amerikából importált genderellenes propagandát (aminek Magyarországon nincs sok relevanciája), a helyzet az, hogy a Fidesz–KDNP az itt megjelent tizen- és huszonévesek életének megnehezítéséről döntött kedden. Amivel persze nemcsak nekik, hanem egy egész országnak lesz rosszabb.

Attól viszont óvnék, hogy a törvény megszavazása miatt elkeseredetten mantrázzuk: itt nem érdemes megmaradni. Bár sokan teszik, de Magyarországot nem azonosíthatjuk a melegellenes törvényt megszavazó 157 emberrel. Sem azzal a még szűkebb körrel, akik ezt kiagyalták és keresztülvitték. Ha például számolgatunk, a hétfőn tüntető tízezrek egyértelműen többen voltak. Nem beszélve azokról, akik velük értenek egyet. És akikről a fentebbi IPSOS-kutatás is beszámolt. Harcolni kellett az országért az elmúlt évszázadokban, és így kell tenni ezután is. Például azokért a fiatalokért, akik hétfőn kiálltak magukért és egymásért, egy boldogabb és elfogadóbb országért.

És így a végére az annyit emlegetett, gyerekekre káros propagandáról is essen szó. Valóban vállalhatatlan, hogy akárhányszor elindítanak a kicsiknek valami Youtube-rajzfilmet, nekik előtte végig kell hallgatniuk Kőszegi Ákos hangján, hogy „most Soros György producer újraindítaná A Gyurcsány Show-t, ugyanazzal a szereposztással.”

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2021. június 17. 03:43
Azt gondolom hogy a gyerekek megkörnyékezési lehetőségének elvesztése miatti libernyákolással a buzi lobbi és a haszonlesőik átlépték a vörös vonalat. A szülő felelőssége 18 éves koráig a gyermeke élete. Had döntse el a család hogy hogy nevelika gyermeket.. A homofóbiát üvöltőknek pedig csak annyit itt Magyarországon senki sem üldözi a melegeket azért mert melegek.. Senki sem gondolja azt hogy rosszabb ember mint aki nem meleg. Egy kérésünk van mi nem akarjuk hogy ti ne legyetek melegek.. De Ti se akarjátok ránk és családjainkra gyermekeinkre rá kényszeríteni hogy legyenek melegek.. Hagyjátok békén a gyermekeinket Hagyjátok békén a családjainkra.. Hagyjátok bennünket heteróként Élni!!!!
matykox
2021. június 16. 21:42
EZ a zsebcirkáló is egy buzi? A szövege tól az internáci baromságokon, arra utal.
nyugalom
2021. június 16. 21:14
Mintha mindegyik buzi akarna lenni, mint ez a barom korcs!
palicsi
2021. június 16. 20:03
Látom, hogy nagy a felháborodás! Ez a borzalmas kormány elveszi a többletjogokat a pedofiloktól meg a buziktól (mert ők többletjogokat követelnek a heterókhoz képest)! Én és a társadalom 99% helyesli az új törvényt, csak van az az 1% hangos csőcselék!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!